25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestylePeste 200 de companii participă la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

Peste 200 de companii participă la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPOTârgul internaţional pentru industria alimentară – are loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România.

Manifestarea se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și ADDOR EVENTS.

Peste 200 de companii, dispuse pe o suprafață expozițională de 13.600 mp, participă la ediția de anul acesta a INDAGRA FOOD & CARNEXPO. Dintre acestea peste 160 sunt din România, iar 40 reprezintă Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Olanda, Cehia, Suedia, Turcia, Ungaria.

Evenimentul se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

Expozanții își vor prezenta produsele în cadrul unor zone tematice special concepute pentru o promovare cât mai eficientă: Salonul industriei cărnii din România, Salonul de panificație, lactate, fructe și legume și Salonul GastroFood.

De asemenea, târgul include și o serie de activități conexe de interes atât pentru specialiștii din domeniu, cât și pentru publicul larg.

Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România, partener al INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, organizează pe data de 1 noiembrie, în sala Madgearu din Pavilionul B3, în intervalul orar 14:00 – 17:00, o conferință pe teme de actualitate.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro), în Centrul Expoziţional ROMEXPO se desfăşoară alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicului larg şi celui de specialitate:

  • INDAGRA (www.indagra.ro) – Târgul internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei;
  • EXPO DRINK (www.expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
  • PACK SHOW (www.packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.

 

Programul de vizitare valabil pentru cele trei manifestări:

30 octombrie – 2 noiembrie, între orele 09:00 şi 18:00;

3 noiembrie, între orele 09:00 şi 16:00.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

 

Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă