13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestylePrin ce se deosebesc dulapurile metalice pentru substante periculoase de cele obisnuite?

Prin ce se deosebesc dulapurile metalice pentru substante periculoase de cele obisnuite?

Tocmai de aceea, la OfficeClass.ro, magazinul online nr 1 din Romania pe aceasta nisa, gasesti numeroase modele de dulap metalic: pentru scule si unelte, obiecte de curatenie, desene si harti, substante periculoase, dar si ignifuge sau cu usi glisante.

 

Fiecare dintre acestea se remarca prin caracteristici speciale, cum ar fi dimensiunile sau compartimentarea. In acest articol, ne vom referi strict la modelele de dulap metalic pentru substante periculoase.

 

Asa cum le spune si numele, aceste tipuri de dulap metalic sunt special gandite pentru a adaposti substante toxice, care nu trebuie lasate la indemana oricui si a caror scurgere trebuie prevenita cu orice pret. In acest sens, modelele respective sunt prevazute cu anumite specificatii, care le diferentiaza de celelalte. Iata, in continuare, care sunt cele mai importante dintre acestea:

 

1. Culoarea. In primul rand, vei observa ca un dulap metalic pentru substante periculoase se deosebeste de celelalte prin culoarea standard a usilor. Daca in cazul celor pentru scule, unelte, obiecte de curatenie sau desene si harti, usile sunt gri, in cazul modelelor pentru substante toxice acestea sunt de un galben aprins.

 

2. Placutele de avertizare. In plus, ele pot fi dotate si cu placi de avertizare cu mesaje precum “Dupa utilizare, inchideti usa”, “Depozitati doar vopsele si solventi” sau “Fumatul si/sau utilizarea flacarilor deschise nu sunt permise”. Acestea reprezinta un nou semnal cu privire la continutul respectivelor dulapuri.

 

3. Sistemul de inchidere. Avand in vedere ca accesul copiilor la continutul acestor modele de dulap metalic trebuie neaparat ingradit, ele tind sa fie prevazute cu incuietori speciale. Acestea au un grad sporit de siguranta, inchizandu-se in nu mai putin de 3 puncte. Astfel, producatorii italieni se asigura ca orice tragedie este evitata.

 

4. Materialele folosite. Daca esti curios sa citesti specificatiile oricarui dulap metalic pentru substante periculoase, vei vedea mentiuni precum “rafturi cu protectie” sau “pereti laterali din tabla rezistenta la acid”. Aceste precizari sunt facute pentru a-ti garanta ca dulapurile sunt practic indistructibile din punctul de vedere al actiunii agentilor corozivi.

 

5. Dimensiunile si compartimentarea. Spre deosebire de dulapurile metalice pentru scule si unelte, respectiv obiecte de curatenie, cele pentru substante periculoase tind sa fie mai mici si mai simplu compartimentate. Explicatia este una logica: recipientele cu substante toxice ocupa mai putin spatiu decat ustensilele necesare intr-un garaj sau in gradina si nici nu este nevoie ca aceste dulapuri sa adaposteasca obiecte foarte inalte, precum o galeata cu un mop.

 

In oferta OfficeClass.ro, se regasesc nu mai putin de 6 modele de dulap metalic pentru substante periculoase. Acestea au urmatoarele caracteristici:

 

– pret: intre 3.270 de lei si 5.490 de lei;

 

– numar de usi: 1 sau 2;

 

– numar de polite: 2, 4 sau o polita+un seif;

 

– greutatea suportata per polita: intre 45 si 70 de kilograme;

 

– dimensiuni: de la 930x500x1.000 mm si 1.000x550x2.000 mm.

 

Toate acestea beneficiaza de reduceri semnificative fata de pretul obisnuit. Spre exemplu, daca vrei sa achizitionezi modelul Poison (4 rafturi, 930x500x1.950 mm), vei achita doar 3.148,73 de lei, in loc de pretul obisnuit de 3.541,02 lei.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă