19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleRecomandări pentru brățările masculine în 2020

Recomandări pentru brățările masculine în 2020

Old Skipper propune pentru moda masculină brățări atipice – în primul rând pentru că sunt realizate din frânghie nautică și în al doilea rând pentru că detaliile sunt interesante și atractive. Un alt tip de bratari de barbati sub aceeași marcă sunt cele din piele naturală.

Brățările Old Skipper, la modă în 2020

O modă atemporală este ceea ce oferă de fapt brandul Old Skipper. Ca un manifest al artei, creațiile acestea sunt handmade. O notă de originalitate există la fiecare model în parte întrucât niciodată nu se imită același tipar. Cu modele împletite, răsucite, legate în fel și chip, combinate cu diverse alte texturi și materiale – piele, elemente metalice – brățările Old Skipper sunt altfel și deloc comune.

Pentru acest an, modelele de brățări de acest gen sunt în continuare la modă. Pot fi asortate în fel și chip, combinate cu alte accesorii deopotrivă. Alături de un ceas vor pune un accent deosebit asupra mâinilor.

Brățările din piele în mod special sunt cele care ies în evidență. Anul acesta designerii propun materiale naturale. Brățările din piele câștigă popularitate și pentru că sunt versatile; dacă în trecut erau asociate cu stilul rock, acestea sunt actualmente asociate cu masculinitatea, cu un stil impunător. În varianta propusă de Old Skipper vorbim despre cele colorate într-o paletă diversă, întretăiate și aproape de fiecare dată combinate cu frânghie nautică, de altfel un element prezent la orice tip de accesoriu la această marcă.

Brățările din piele au marele avantaj de a fi ușor de integrat chiar și la ținute office, sobre sau casual. În culori în degrade, în nuanțe îndrăznețe, ce includ chiar și cusături decorative, contrastante. O altă tipologie este cea a brățărilor din piele ce se răsucesc de două ori în jurul încheieturii.

Brățările din franghie nautică, potrivite în orice sezon

Deși ne duc cu gândul la sezonul estival, brățările de la Old Skipper, din frânghie nautică au demonstrat că sunt potrivite pentru a fi purtate oricând. Acest brand a dezvoltat colecții variate, în care un element aparte este apariția vedetă – colecția motorsport are ca element de închidere o mini jantă auto, la colecția Aviator vorbim despre o formă de avion, iar la celelalte sistemul de închidere poate fi o bridă sau ancoră, la alegere.

Și în acest an astfel de brățări pot fi potrivite. Acestea reușesc să se încarce cu o simbolistică aparte – pot defini o pasiune a purtătorului spre exemplu. Mai mult decât atât, prin paleta cromatică, combinații chiar și de 3 nuanțe diferite, brățările Old Skipper din frânghie nautică creează un accent aparte și atrag toate privirile.

Comanda online

Brățările Old Skipper se potrivesc atât bărbatului sofisticat, preocupat de aspectul său până în cele mai mici detalii, dar și celor care nu se dezic de stilul sport urban, sport casual. Sunt accesorii create pentru a îndeplini cerințe dintre cele mai ridicate – sunt rezistente și primesc implicit și o garanție în acest sens.

Orice tip de brățară dorită poate fi vizualizată în detaliu în cadrul paginii oficiale. Pentru comandă, doritorii trebuie să aleagă conform măsurătorii precise la încheietură. Un ghid în acest sens este disponibil.

Old Skipper își propune să mențină și în acest an standardele sale de calitate, să ofere stiluri atemporale, brățări unice ca și până acum. Se inspiră din preferințele bărbaților, din dorințele publicului de a purta acel ceva, nu orice tip de accesoriu.

 

 

Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...
Ultima oră
Pe aceeași temă