13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleRonaldo, eclipsat de iubită la Gala Premiilor MTV

Ronaldo, eclipsat de iubită la Gala Premiilor MTV

Gala Premiilor MTV a fost ocazia ideală pentru ca staruri din diverse domenii de activitate să își dea întâlnire. La evenimentul care a avut loc pe data de 3 noiembrie, a participat și cel mai mediatizat cuplu al momentului: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, iar privirile bărbaților au urmărit-o, fără reținere, pe iubita superstarului italienilor de la Juventus Torino.

Cu o avere estimată la 400 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo a rămas „în umbră”, atâta vreme cât superbul fotomodel a reușit să acapareze atenția prin vestimentația aleasă. O rochie albastră, cu despicătură mai mult decât generoasă pe piciorul stâng, care a scos în evidență trupul perfect al Georginei. Ronaldo a preferat un costum de culoare roșie, pantofi sport și un tricou alb.

Cristiano și Georgiana s-au întâlnit în 2016, iar fotomodelul a născut, în anul următor, o fetiță – Alana Martina dos Santos Aveiro, în vârstă acum de aproape 2 ani.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă