15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleSoluții columbofile profesionale, la costuri avantajoase de Black Friday

Soluții columbofile profesionale, la costuri avantajoase de Black Friday

Pentru ca procesul de creștere să fie unul armonios, porumbeii vor fi supuși vaccinărilor specifice, respectiv vor beneficia de diverse tratamente si alimente care sa stimuleze o dezvoltare corespunzatoare.

Un punct potrivit de plecare pentru cei care sunt puși în situația de a cumpăra diverse medicamente și suplimente pentru porumbei este ProduseColumbofile.ro. Este un magazin online complex, care se adresează columbofililor. În cadrul acestuia se regăsesc soluții pentru afecțiuni și simptome variate pe care le pot prezenta aceste păsări. Situațiile în care acestea pot surveni sunt variate, ca urmare a interacțiunii cu alți porumbei infestați, în urma unor competiții, când organismul lor este slăbit, în perioada de reproducere etc.

Nu doar bolile și tratamentele potrivite pentru acestea pot să reprezinte motivul pentru care porumbeii nu se află în condiți excelente de sănătate. De asemenea, mediul în care aceștia trăiesc, în care cresc și se dezvoltă spune multe despre sănătatea lor. Începând de la adăpători, hrănitoare, grătare pentru cuști și alte astfel de produse, ProduseColumbofile.ro rămâne un reper.

Cât despre costuri, la diverse game de produse, ale unor producători consacrați pe această nișă de producție, există reduceri speciale pe site, în ziua de Black Friday. Cei interesați vor descoperi care sunt produsele din magazin care beneficiază în acestă perioadă specială de discounturi. În condițiile în care coșul de produse virtual au fost adăugate cele care beneficiază de această oferte, pentru comenzile de peste anumire valori discounturile vor fi de 5%, respectiv 10%.

Produse columbofile de calitate pentru adevărați campioni

Pentru porumbeii antrenați pentru sporturi de performanță, administrarea de suplimente și produse la timpul potrivit, atât înainte cât și post competiție este esențială. Organismul lor trebuie pregătit pentru efortul la care va fi supus. Pentru că energia consumată poate produce dezechilibre în organismul lor, nutriția trebuie să fie adecvată, pentru a menține vitalitatea și starea de sănătate corepunzătoare a acestora.

Înainte de îmbarcare, înainte de a participa la competiții, porumbeii trec prin pregătiri intense. În acest sens sunt produse care vor spori șansele lor la concurs, crescând totodată și imunitatea lor. Spre exemplu, iodul conținut de diverse produse pentru porumbei de pe ProduseColumbofile.ro ajută la stimularea metabolismului acestora, precum și a glandei tiroide. Și fierul este o substanță necesară, care va favoriza formarea globulelor roșii din sânge.

Recuperarea de după concurs, care trebuie să înceapă chiar în ziua următoare, va acoperi necesarul de energie consumat în ziua anterioară. Proteinele și produsele pentru energie, printre altele, sunt o necesitate în cazul acestora.

În acest sens, în functie de starea fiecărui porumbel, dar și de alte caracteristici, columbofilii găsesc pe ProduseColumbofile.ro produse variate, cu discounturi însemnate de Black Friday, de la nume consacrate precum: AVIFORM, Chevita, Paloma Belgium, Belgica de Weerd, Pharma Van der Sluis, Vet-Schroeder + Tollisan, Rohnfried, Beyers, Natural etc.

Nu doar pentru perioadele de dinainte și de după competiții, respectiv în ceea ce privește alimentația porumbeilor, dar și vizavi de alte etape prin care aceștia trec există produse profesionale pe același site: pentru reproducție, tineret, perioada de năpârlire, detoxifiere, funcționarea sistemului digestiv, a celui respirator, vaccinuri etc.

De importanță majoră privind sănătatea și performanțele porumbeilor este mediul în care trăiesc, condițiile propriu zise asigurate. În categoria de produse columbofile de pe ProduseColumbofile.ro se regăsesc nu doar articolele menite să acopere necesarul de bază privind habitatul porumbeilor, ci condiții superioare pentru aceștia. Modul în care se odihnesc, cât de aerisit este spațiul, cât de confortabil și alte astfel de aspecte se reflectă în performanțele pe care le ating în timpul competițiilor sportive.

Cei interesați găsesc astfel soluții complexe privind business-urile vizând sporturile columbofile, implicit deci creșterea și dezvoltarea porumbeilor, care se pliază atât pe nevoi variate ale acestor păsări, cât și bugetele disponibile. Mai multe despre tipurile de produse și beneficiile cumpărătorilor se găsesc pe ProduseColumbofile.ro.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă