10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleStallone revine în rol de Rambo la 73 de ani

Stallone revine în rol de Rambo la 73 de ani

Chiar dacă are 73 de ani, Sylvester Stallone a intrat din nou în pielea lui Rambo.
Filmul va ajunge pe marile ecrane vineri şi chiar dacă mulţi l-au ironizat pentru aspectul său, actorul susţine că este mai în formă ca niciodată.

„Rambo 5 – ultima luptă” readuce în scenă figura soldatului neînfricat care, de această dată, declară război unui cartel de droguri mexican, care o răpeşte pe fiica unuia dintre prietenii lui. Sylvester Stallone a contribuit la scrierea scenariului.

Sylvester Stallone, actor: „Ei bine, faptul că nu a avut niciodată o familie sau un animal de companie, când s-a întors din război, nu mai avea niciun fel de sentiment, ca mulți veterani. Aşa că m-am gândit să vin cu această poveste. Nu credeam că mai poți face ceva în viaţă după ce îţi pierzi familia. Odată ce familia este distrusă sau intimidată sau răpită, am spus că aceasta este acţiunea filmului „Ultima luptă”.”

În ultimii ani, cariera cinematografică a lui Sylverster Stallone s-a rezumat la două personaje.

Reporter: „Ce loc ocupă în inima ta John Rambo?”
Stallone: „Este pe acelaşi nivel cu Rocky. Poate că Rambo are ceva mai multe de zis. Pentru că lumea poate fi un loc singuratic şi izolat, el este persoana care demonstrează cât de distantă poate fi această lume.”

Cei care au reuşit să îşi menţină încă treaz interesul pentru aventurile lui Rambo nu mai au mult de aşteptat. Filmul ajunge în cinematografele din România vineri.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă