20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTop 7 invitatii de nunta care se potrivesc indiferent de tematica petrecerii

Top 7 invitatii de nunta care se potrivesc indiferent de tematica petrecerii

In ultima perioada, a inceput sa se puna mare accent pe legatura din tematica petrecerii si modelul de invitatii de nunta. Daca nu stiti ce sa alegeti si nu vreti sa va complicati, in continuare o sa va prezentam 7 invitatii nunta care se potrivesc indiferent de tematica petrecerii, invitatii pe care o sa le adorati din prima clipa!
 
Daca va doriti o invitatie eleganta, dar cu un aer usor modern si cu putina culoare, atunci invitatia 39130 o sa vi se potriveasca in totalitate. Este o invitatie ce se inchide cu ajutorul unei fundite (un mecanism delicat si din ce in ce mai popular) iar inauntrul ei, se vor regasi toate elementele de care au nevoie invitatii pentru ziua cea mare. Este realizata din materiale de cea mai buna calitate, iar in ceea ce priveste scrisul, il puteti personaliza dupa bunul plac, alegand fie un text predefinit, fie tiparind un text de-al vostru.
 
 

Va plac invitatiile in culori reci, dar care sunt elegante si in acelasi timp nu pot fi refuzate? Ce ziceti de invitatia 39115? Are o culoare superba si se inchide intr-un mod ingenios, astfel incat sa nu isi dea nimeni seama ca este o invitatie la nunta, decat in momentul in care o vor citi efectiv. Singurul lucru care o poate da de gol este numele mirilor imprimat pe partea din fata.

O invitatie cu un ambalaj inedit, o invitatie ideala in orice anotimp si indiferent de tematica nuntii voastre este invitatia 39109. In primul rand, aceasta atrage prin culoare: o nuanta deosebita de mov. Apoi, prin design-ul ei, cu elementele decorative de pe cutie. Daca vreti sa iesiti in evidenta, aceasta este invitatia ideala.

 
 

Imprimeurile florale au fost si inca sunt destul de populare in ultima perioada, atat in ceea ce priveste imbracamintea si accesoriile, dar si cand vine vorba despre invitatii de nunta. Asa ca va recomandam invitatia 70145. Este o invitatie destul de simpla din punct de vedere al design-ului, insa nu va lasati pacaliti de acest aspect: eleganta ei consta tocmai in acest lucru. Atat plicul, dar si invitatia, au un imprimeu floral in culori pastelate.

Sunteti in cautarea unei invitatii albe, insa vreti si un element extra, care sa o diferentieze? Atunci alegeti invitatia 70204. Aceasta are o margine deosebita, ce pare in relief si care ii va conferi un plus de eleganta.
 

 
O invitatie care nu are cum sa va lase indiferenti este 70116. Aceasta se remarca prin culorile delicate, prin imprimeul elegant si prin metoda de inchidere delicata, cu ajutorul unui ,,nasturel” in forma de inima, ce ii confera un aer romantic. Cum sa nu va placa?

Si ultima din aceasta lista, invitatia 70162, ideala pentru cei care isi doresc o nunta clasica si pentru care aspectul conteaza foarte mult. Este o invitatie aparent simpla, dar care o sa placa din prima clipa. In centrul plicului se regaseste un element decorativ deosebit.
 

 
Care dintre invitatii v-a placut cel mai mult?
 
 
 
 
 
 
 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă