SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections Romania libera - stiri iesite din tipar - actualitate, investigatii, politica, cultura, diaspora, video, anunturi de mica publicitate

Horațiu Pepine: Cartea fantomă a lui Sorin Grindeanu | COMENTARIU DW

de Deutsche Welle

Horațiu Pepine

Prima problemă legată de Sorin Grindeanu nu a fost legată de trecutul său profesional, ci de o mărturisire pe care nimeni nu i-o ceruse - accea că bunicul lui a fost deținut politic, subliniază un articol publicat de Deutsche Welle.

"Ca să dovedească că nu are nicio legătură cu SRI-ul, el a invocat memoria bunicului pe linie maternă care fusese închis la Sighet. În principiu, este o ascendență onorantă, dar ce legătură are cu SRI-ul? A fost limpede că aveam de a face cu un om imatur din punct de vedere politic. Căci a spune că descendentul unui fost deținut politic nu poate avea relații cu SRI înseamnă a pretinde că serviciul secret de astăzi e identic cu fosta Securitate", explică articolul semnat de Horațiu Pepine.

Nu ar fi de mirare ca lucrarea lui Sorin Grindeanu despre Integrala Radon, lucrare care acum nu se găsește nicăiersă fie și ea doar ”o aparență” convenabilă, explică  articolul din Deutsche Welle: "Prim-ministrul a prezentat, ce-i drept, coperțile cărții pe pagina sa de facebook, dar despre conținutul ei nu a oferit nici cea mai mică dovadă, ca, de exemplu, sumarul sau începutul primului capitol. Ipoteza cea mai sumbră ar fi că lucrarea sa este, de fapt, un plagiat care în contextul politic de astăzi nu mai poate fi expus".

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate