7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăOp & EdOpiniiMCV-ul pregăteşte corpocratul

MCV-ul pregăteşte corpocratul

Ultimul MCV, nu atât în forma sa, cât prin conținutul său, e mai mult decât îngrijorător pentru români. Recomandările sunt de-a dreptul amenințări, de-a dreptul ticăloșii fără margini. Ucazul îmbracă forma unui edict al groazei. Asta în condițiile în care Comisia Europeană se gândește cum să-l ridice pentru Bulgaria, țara care n-a avut un DNA, în care criminalitatea economică e mult mai extinsă decât la noi.

Să fie dizgrația pentru români cauzată de un guvern condus de stânga, iar grația pentru bulgari, pentru că e guvernat de dreapta?
Îngrijorarea celor cu minte e mult mai profundă decât zeflemeaua europeniștilor cu interes.
Vine vremea când corpocratul va decide soarta tuturor. Dar ce e corpocratul? O vietate, un gadget, un balsam?

Ce conține Raportul MCV?

Citind documentul slobozit cu nerușinare de așa zișii experți europeni, am avut senzația de cenușă în gură și că a renăscut Gestapo-ul.
Comisia Europeană vrea, nici mai mult, nici mai puțin, să creeze în tara noastră, “un sistem mai robust de măsuri de supraveghere tehnică utilizate de organele de urmărire penală și de colaborare între serviciile de informații și organele de urmărire penală”.
Întrebarea logică este, cum de li se permite eurocraților să ne indice, că cea mai bună cale de dezvoltare, e regresul spre vremea securității?

Corpocratul e noul om nou?

De ce nu încearcă modelul securistan în Germania, Franța, țările în care corupția coclește? Luxemburgul, poate fi o idee? Suntem o țară a unui nou experiment?
De ce politicienii de la București, fie de dreapta, fie de stânga, au luat poziția nufărului? Nu li se străvezesc dinții când li se azvârle în gură așa o nucleară? Chiar nu le pasă de intențiile Bruxelles-ului de a controla orice mișcă în țara asta, prin asupritoarea luptă anticorupție?

AJADO, a fost una dintre puținele asociații ale magistraților care au reclamat atacul mârșav la adresa statalității.

Oare scrie undeva în Tratatul de bază al Uniunii Europene că progresul se poate realiza doar în genunchi? E notat vreun Asterix pe care eu nu-l văd că e necesar un regim polițienesc pentru unele state? Poate Bruxelles-ul impune acțiuni anticonstituționale?
Curtea Constituțională a României a declarat Protocoalele cu serviciile secrete drept anticonstituționale.

În Raportul lung, cât o zi de ciumă neagră, experții lui pește prăjit (eu sunt convins că e lucrarea magistraților cu epoleți din țară n.a.) se burzuluiesc la Consiliul Suprem al Magistraturii. Numai că nu trage direct de urechi elita magistraturii. 

Bine spune AJADO.

Comisia Europeană recomandă transformarea României din “democrație” în “securocraţie”, în care serviciile de informații să supravegheze și “mai robust” românii, iar justiția să reintre sub controlul serviciilor de informații, așa cum a fost în perioada comunistă.
Magistrații nealienați, o spun pe șleau. Politicienii tac, chitic, nu Chitic avocatul, cel ce le-a dat o zmetie cu mănușa cu dinți de fier.
Dar de unde răsare noul idiot util? Căci mai sunt mulți cu vocația europenistă, ce nu-și dau seama că suntem sub asediu.

AJADO, singura rezistență din magistratură

AJADO denunță minciuna din Raport, potrivit căruia, la redactarea acestuia, au fost consultate asociațiile de magistrați. Fiind o organizație reprezentativă, nimeni de la Bruxelles nu a cerut, AJADO, vreun punct de vedere.
Recentul document al Comisiei Europene recomandă desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție și critică CCR pentru deciziile luate, fapt fără precedent.

”Occidentul are nevoie de România, doar pentru piață de desfacere și forță de muncă ieftină, pentru ca resursele să fie furate legal. ”

 
Asta e cheia. E clar ca bună ziua. De aia urla pe meterezele de campanie Klaus Iohannis că primul lucru de făcut, înainte de organizarea rezidențiatelor amânate, e desființarea S.I.I.J. N-am fi ajuns aici dacă șirul de cozi de topor n-ar sta rânduite în rastelul Unității gata să se predea la un singur ordin al noului Sultan. Dar n-au mutra corpocratului, ci doar a trădătorului de profesie.  
Poate că, în istoria României nu a mai existat o atât de împovărătoare vasalitate ca acum. Frica le-au băgat-o în oase politicienilor români. Nu vă predați? Mergeți după Dragnea! Vedeți de ce erau atât de îngrijorate ambasadele de statul de drept? Pentru că mai existau oameni politici care refuzau să se predea.
Acum, când și fostul suveranist Călin Popescu Tăriceanu, s-a pus preș la ușa unității, e clar că, strânsul cu organele, e mai dureros decât strânsul de organe.
Europarlamentarul Maria Grapini este unul dintre puținii politicieni români care a reacționat dur la ultimul Raport MCV, probabil cel mai dur din ultima perioadă.
„Politica externă o pot face doar patrioții! Raportul MCVeste o dovadă vie că România a “beneficiat” de trădare de țară de la cel mai înalt nivel – de la cei care au fost aleși de către români pentru a le apăra drepturile de cetățeni europeni, dar și pentru respectarea statului independent și suveran, România!

,,Partea cea mai odioasă, mincinoasă din Raport a fost scrisă la București! ”

 
,,Atacul din Raport la Curtea Constituțională este un atac la statul de drept și la suveranitatea națională! Acest atac este alimentat chiar de către președintele României, care a refuzat sistematic punerea în aplicare a hotărârilor Curții Constituționale.”, a precizat Grapini.
Statalitatea și suveranitate țării, călcate de cizma bruxelleză
 
Dacă, nici documentele, publicate, de Sorina Matei, prin care se demonstrează clar că protejata Bruxelles-ului, Laura Codruța Kovesi, a creat un serviciu special, fără vreun mandat legal, de urmărire a magistraților, nu trezesc mințile românilor, e clar, că ne lăsăm singuri trași pe rug.
Naivii, ca să nu spun iar idioții utili, vor spune că libertatea lor nu e afectată de cele 5.900 de măsuri de supraveghere asupra judecătorilor.
Băi, demenților, o țară în care justiția e trasă de sfori și ținută în corzi e o țară captivă.
Aproape 80 % dintre judecători au fost filați, urmăriți, șantajați de serviciile secrete. În ce scop? Doar pentru scoaterea de pe scenă a incomozilor prin edictul “ești penal.” Mii de firme românești s-au închis, iar multinaționalele prosperă.
 
Controlul justiției, controlul statului și pregătirea corpocraţiei
 
Prin controlul samavolnic asupra unei puteri în stat, statul se clatină, iar cetățeanul de rând poate fi o frunză-n vânt.
Ce interes are Bruxelles-ul să instituie un sistem de teroare, unic în Europa, ne tot întrebăm. Ce blestem s-a aruncat peste țara noastră să fim cobaii noului globalism?
Cel mai negru scenariu e că vor să radă tot ce mai ține de suveranitate. Românul trebuie să muncească pe bani puțini. Să aibă o libertate asistată. Un paria european.
Mă tem, că, răsturnarea guvernului nu a fost făcută pentru mai binele românilor, ci pentru mai binele corporațiilor.
Întreg programul de guvernare al liberalilor, e plin de plecăciuni față de marile corporații. Poate că, dacă nu aveam atâtea resurse nu ni se punea lațul MCV.
Marii jucători pe burse și acționarii marilor corporații au nevoie de resursele umane și naturale cât mai ieftine.
Cred, în bunele intenții ale multor lideri liberali, dar în spatele naivității lui Ludovic Orban stă un plan bine ticluit. Orice suveranist va fi băgat la închisoare.
Sper, să nu trăim vremurile predării la cheie a întregii avuții. Umane, spirituale și naturale.   

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă