12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăOp & EdOpiniiȘocant! Generalii care au patronat prostituția cu minore vor Președinția României!

Șocant! Generalii care au patronat prostituția cu minore vor Președinția României!

Este vorba despre gen. Florian Coldea – fost șef al SRI (2006-2017) – și gen. Silviu Predoiu – fost șef al SIE (2006-2018). Chiar dacă s-au pensionat, oamenii lor sunt bine mersi în cele mai puternice Servicii Secrete, precum și în poziții-cheie în justiție, politică, presă, alte servicii secrete etc! Să ținem cont și de informațiile pe care le au în dosarele format electronic strânse timp de peste un deceniu!

Generalul Coldea este arhitectul USR și stăpânul lui Dan Barna.

Generalul Predoiu este arhitectul Pro România și stăpânul lui Ponta.

Cei 2 generali l-au șantajat pe Tăriceanu să se retragă și i-au promis că îl scapă de dosarul greu, de mită, de la ICCJ.

Așa s-a ajuns ca Ponta și Tăriceanu să-l susțină brusc, peste noapte, pe „independentul“ Mircea Diaconu. „Independent“ care a luat poziția de drepți și a urlat „Să trăiți!“.

Cei 2 generali fac echipă demult și împreună l-au ajutat pe Iohannis să câștige alegerile în 2014. Tot prin ICCJ, prin șefa de atunci, Livia Stanciu. Judecătoarea a amânat procesul lui Iohannis exact cât a trebuit și, în loc să fie condamnat, Klaus a ieșit președinte.

Acum, cei 2 generali joacă împotriva lui Iohannis, la șantaj, pentru a avea o poziție dură de negociere! Aparent! Fiindcă…

1. Chiar dacă SRI-Hellvig și SIE-Vlase îl sprijină pe Iohannis, e foarte posibil ca actualul Președinte să nu intre în turul 2! Leneșului i se arată sondaje roz, dar în realitate Românii nu îl votează.

2.Nici chiar cei din PNL nu se înghesuie să susțină momâia de la Cotroceni fiindcă membrii de partid știu că PNL va fi sacrificat după alegerile prezidențiale dacă iese Iohannis!

3.Generalul Coldea are dosare grele despre Hellvig și e posibil ca acesta să îl trădeze pe Iohannis, exact cum l-a vândut pe cel mai bun prieten al său, Crin Antonescu!

Practic, cei 2 generali joacă numai la câștig: ori îl scot pe Barna președinte, ori îl forțează pe Iohannis, dacă iese prezident, să îl numească premier pe Barna!

SRI și SIE s-au aliniat, deocamdată, în spatele lui Iohannis, Dăncilă, Kelemen Hunor, iar generalii stau în spatele lui Barna și Mircea Diaconu.

Cum s-a ajuns la această „prietenie“ între cei 2 generali? Fiindcă acești doi criminali nu se prea iubesc! Simplu…

Vă amintiți probabil ancheta GSP (Mirela Neag și Cătălin Tolontan), o anchetă din care am aflat că fratele generalului Predoiu, Gabi Predoiu, lucra la SRI și „consuma“ la greu tinere minore prostituate (14-17 ani), bordelul Shanghai din București!

Dosarul a ajuns la DIICOT încă din anul 2005 și iată că fratele generalului nu a pățit nimic! Ba mai mult, gen Predoiu a recunoscut faptul că fratele său frecventa bordelul Shanghai, repet, minore ca Alexandra din Caracal, cu vârste între 14-17 ani!!!

Și acum vine BOMBA! Gen Predoiu a declarat că fratele său se afla în MISIUNE! Ca ofițer SRI!!! Ce înseamnă asta?

1.                Că atât SRI, cât și SIE, la cel mai înalt nivel, au știut încă din 2005 despre rețeaua criminală care răpește minore, le violează și apoi le exploatează sexual, inclusiv la export!

2.                În cazul răpirilor și exportului ulterior de minore, atribuțiile revin exclusiv SRI și SIE ! Să ne aducem aminte de implicarea lui Coldea și SIE în cazul „răpirea celor 3 ziariști”!

Așadar, avem cei mai grei baștani ai SRI și SIE care încă din 2005 știau și nu au făcut nimic să oprească miile de răpiri de adolescente și adolescenți.

Cazul Caracal nu ar fi fost posibil dacă acești 2 criminali se implicau.

Fiindcă știau! O spune chiar gen. Predoiu! Că fratele lui, lucrător SRI în misiune, a frecventat bordelul cu minore! Deci știa și SIE, dar și SRI, de la propriul lucrător! Sau măcar din dosarul DIICOT care zace și astăzi cu praful pe el!

Înțelegeți acum modul în care Coldea l-a șantajat pe Predoiu, ca între generali… Doi criminali care au permis multe crime și mulți copii au fost mutilați pe viată.

Și toți se fac că plouă! Și candidații acestor generali nemernici, și Iohannis, și Dăncilă, și actualii șefi ai Serviciilor Secrete, chiar și presa! Fiindcă le e teamă sau sunt sclavii direcți ai celor 2 generali! Doi oameni extrem de periculoși și extrem de bolnavi și întunecați la minte!

Aceasta e România confiscată de SECURIȘTI și păpușile lor din politică!

Barna, Ponta, Tăriceanu, Diaconu – vă simțiți bine?!

Iohannis, Dăncilă, Hellvig, Vlase – dormiți bine?!

SRI și SIE, ce ați făcut în ultimii 15 ani în cazul acestor mii de răpiri de adolescenți?!

Ați știut! 

Ați avut un sere-ist în misiune! Așa zice generalul Predoiu!

În afară de bordelul Shanghai din București, despre celelalte rețele din zonele sărace ale României nu ați aflat? Caracal, Vaslui, Târgu Jiu etc.?!?!

Repet, răpirile și exportul de „carne vie“ sunt strict atributele SRI și SIE!!!

Eu bănuiesc că de fapt, așa cum ăștia vor să controleze Președintele României, cea mai înaltă poziție în Stat, exact așa au patronat și industria de prostituție cu minori! Doi generali multi-medaliații și mult înstelații: generalii Coldea și Predoiu!

Și cică avem democrație, alegeri libere! Ăștia controlează tot…

Poate înțelegeți mai bine acum, de ce Candidatul Radu Moraru – Independent 100% – nu exista pe nicăieri în presa lor, în sondajele lor!

Mulțumesc Secunda Tv, România Liberă, Nașul Tv, Aktual24 și întreaga presă din Basarabia! Datorită Vouă Românii au aflat că m-am înscris la Președinția României încă de pe data de 2 Decembrie 2018, în prima zi a Anului Centenar! Atunci eram 2, Iohannis și Radu Moraru!

Acum sunt o puzderie de Candidați, iar cei mai importanți sunt ȘANTAJAȚI, CONTROLAȚI și SPERIAȚI de către acești 2 generali CRIMINALI!

Le cer Candidaților să se retragă! Le cer generalilor să se predea sau să fugă din România!

Ca Președinte îi voi găsi oriunde se vor ascunde, chiar și la Moscova!

Eu știu că ROMÂNII s-au săturat de SECURIȘTI! DE CANDIDAȚII POLITICIENI sau PĂPUȘI ale SECURIȘTILOR!

Românii au de ales între aceste triste personaje, toți un fel de „răul cel mai mic“ sau Cetățeanul Luptător Radu Moraru! În mandatul meu, începând cu 10 Noiembrie 2019, vom repara Țara și vom scăpa de SECURIȘTI! Ne-au mâncat 30 de ani din viață!

Să fiți iubiți!

 

 

 

 

 

 

 
 

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă