7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăBarna, despre candidatul USR-PLUS la Primăria Capitalei: Îl vom susţine

Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primăria Capitalei: Îl vom susţine

„Eu sunt consecvent mesajului pe care l-am dat de doi ani de zile. USR e în poziţia să susţină candidatul cu cea mai bună poziţie. Dacă Nicuşor Dan e în această poziţie, nu e o problemă. Dacă e Vlad Voiculescu, la fel”, a afirmat Barna.

El a precizat că discuţia este dacă se face un sondaj din această etapă în care să fie inclus şi candidatul PNL. 

„Cel mai bun candidat o va bate pe Gabriela Firea. (…) Candidatul unic al opoziţiei o va învinge pe Gabriela Firea”, a subliniat liderul USR.

Dan Barna a precizat că decizia în ceea ce priveşte raporturile lui Nicuşor Dan cu USR aparţine filialei Bucureşti a partidului.

Nicuşor Dan a anunţat, luni, că s-a înscris în cursa internă din USR pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, el precizând că sondajele arată recurent că este omul politic din opoziţie cu cea mai mare intenţie de vot a bucureştenilor.

Protocolul Alianţei USR PLUS stabileşte că cele două partide vor avea candidaţi comuni la alegerile locale de anul viitor. PLUS l-a desemnat pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu drept candidat pentru Primăria Capitalei.

 

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă