6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăCataramă: "Cioloş e un impostor politic, a avut sprijinul total al PNL...

Cataramă: “Cioloş e un impostor politic, a avut sprijinul total al PNL şi a adus numai necazuri”

Intenţia lui Dacian Cioloş de a-şi face partid îl face pe fostul premier „un duşman al PNL”, de vreme ce vizează electoratul liberalilor, susţine Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, într-un interviu citat de Mediafax.

În opinia lui Cataramă, logic şi „de obraz” ar fi ca fostul premier să se alăture liberalilor „pentru că a avut numai de câştigat de pe urma PNL-ului, iar PNL-ul numai de pierdut de pe urma lui” până acum.

“Dacă discutăm despre Dacian Cioloş, discutăm despre un impostor politic. Dacian Cioloş a avut sprijinul total al PNL, a avut numai beneficii de pe urma (partidului – n.r.) şi a adus numai necazuri. Este unul dintre cei care au contribuit substanţial la scorul electoral prost de la ultimele alegeri. Şi acuma, când PNL-ul este în creştere, când opoziţia din România şi dreapta din România se încolonează în spatele Partidului Naţional Liberal, vine şi anunţă că face un nou partid. (…) Domnul Cioloş gândeşte să ia voturi de la PNL, adică vrea să dea o lovitură PNL-ului. Este un duşman al PNL-ului prin această afirmaţie pe care a făcut-o”, a declarat Viorel Cataramă.

Liberalul a comentat Dacian Cioloş “nu este un om de dreapta, „nu a condus un om de dreapta”.

„Din contră, vă aduceţi aminte declaraţiile unui ministru tembel numit Irimescu care era să scufunde şi să falimenteze o fabrică de lactate numită Brădet, printre altele? Ca să nu extind la alte măsuri socialiste sau comuniste. A plafonat prin lege tarife şi preţuri, care se făceau numai în timpul comunismului”, a spus Cataramă.

Liderul PNL nu dă prea multe şanse proiectului politic al lui Cioloş, despre care crede că nu va ajunge să treacă pragul electoral şi îi transmite fostului premier să se înscrie în PNL şi “să vină să muncească pentru creşterea Partidului Naţional Liberal”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă