11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăCiolacu, despre Meleşcanu la şefia Senatului: PSD nu are această funcţie

Ciolacu, despre Meleşcanu la şefia Senatului: PSD nu are această funcţie

Întrebat cum consideră propunerea PSD de a-l susţine pe Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, Ciolacu a spus: “Nu cunosc această decizie. Nici nu ştiu că domnul Meleşcanu este propunerea PSD. Am fost la o întâlnire cu nişte colegi şi nu folosesc telefonul”.

“Eu ştiu un singur lucru – că în acest moment PSD nu are această funcţie, deci înseamnă că nu e nicio problemă”, a adăugat Ciolacu.

În opinia sa, decizia de a-l susţine pe Meleşcanu la şefia Senatului este foarte bună.

“Înseamnă că este o decizie foarte bună, ne menţinem echilibrul şi până la urmă politica este un compromis. Ar fi fost o decizie incorectă dacă până acum senatorii PSD ar fi avut preşedinte din cadrul PSD”, a mai menţionat Ciolacu.

PSD îl va susţine pentru funcţia de preşedinte al Senatului pe Teodor Meleşcanu, a anunţat, luni, premierul Viorica Dăncilă.

“Noi îl susţinem pe domnul Teodor Meleşcanu. (…) Sunt multe opţiuni, s-a votat şi îl susţinem pe domnul Teodor Meleşcanu”, a spus Dăncilă după şedinţa grupului parlamentar al PSD de la Senat.

Cele mai citite

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...

Accident Milişăuţi. Patru persoane au fost rănite. Printre ele se afla și un copil

Un accident rutier nefericit a avut loc pe teritoriul localității Milișăuți, iar patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Potrivit declarațiilor...

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...
Ultima oră
Pe aceeași temă