10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăDăncilă: "Am puterea să fiu mai bărbat decât dumneavoastă, domnule Ponta!"

Dăncilă: “Am puterea să fiu mai bărbat decât dumneavoastă, domnule Ponta!”

Premierul Viorica Dăncilă, discurs extrem de tăios în Parlament după atacurile lui Victor Ponta. Dăncilă i-a spus lui Ponta că va fi mai bărbat ca el.

“Păstrați ura pentru cineva care a făcut studiile la Moscova și vorbește pe cuvintele de acolo. INS a reconfirmat creșterea de 4.4 % a economiei în al doilea trimestru. Asta spune multe. (…) Anumite orbrăznicii, etichete, cred că nu merită atenție. Asta arată modul de a fi a ficăruia dintre noi.

Premierul Viorica Dăncilă și liderul Pro România, Victor Ponta, s-au contrat dur în Parlament. Dăncilă l-a acuzat pe Victor Ponta că s-a vândut ieftin, în timp ce Ponta i-a răspuns: ”nu există om atât de deștept încât să convingă un prost că este prost”.

”Așa arată disperarea! Așa se comportă oamenii care pierd! Ați pierdut domnule Ponta, ați pierdut respectul oamenilor. Spuneți de bani care i-am dat, nu am dat niciun ban, nu am făcut nicio promisiune pentru că nu-mi permit să fac așa ceva. Nu toți oamenii sunt de vânzare, iar de la noi nu se va vinde nimeni. V-ați vândut ieftin, domnule Ponta!

 
Călin, poate că aș fi de acord cu tot ce ai spus, dacă îți asumai până la capăt. Ai stat alături de noi de noi până în pre-campanie, iar apoi v-ați întors împotriva noastră, dar mai mult cred că te-ai întors împotriva ta, Căline.”, a spus Dăncilă.

 
În replică, Ponta i-a răspuns cu un citat din La Fontaine.

”În 2016, cu poza mea pe afișe ați candidat. Cred că și în 2020 va fi la fel, dar trebuie înainte să scăpăm de niște pietre de moară.

Un citat din La Fontaine, vă explic eu pe urmă cine este La Fontaine: Nu există un om atât de de deștept să convingă un prost că este prost.”, a spus Ponta.

 
Domnule Ponta, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dumneacvoastă și să stau în pioarce când acet partid trece prin criză nu o să ămi dai demisia pe Facebook din permieru pe Facebook.

Măsura obrazniciei la dumnevoastră nu are limită. Aveți respect pentru o femeie, dacă nu aveți respect pentru primul ministru”,  a declarat Dăncilă.

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....
Ultima oră
Pe aceeași temă