8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăDăncilă, replică pentru Tăriceanu: ,,Vorbește de impotență când se referă la miniștrii...

Dăncilă, replică pentru Tăriceanu: ,,Vorbește de impotență când se referă la miniștrii dumnealui”

Șefa Executivului a afirmat că liderul ALDE vorbește de impotență când se referă la miniștrii dumnealui.

,,Eu cred că se încearcă o căutare de motive. Până acum nu au fost aceste ieșiri în spațiul public. Acuzațiile sun total nefondate. Eu știu că Guvernul României și PSD-ul au fost criticate, nu ALDE, de către președintele României. Noi am avut numeroase obstacole din partea președintelui. Premierul este criticat. Nu l-am auzit pe președintele României cerând demisia președintelui Senatului. În schimb, l-am auzit cerând de șapte ori demisia premierului. Dacă asta înseamnă blat pentru unii, pentru mine nu. Eu nu fac blat cu nimeni. E important ca PSD să obțină un scor bun la alegerile prezidențiale”. 

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a avut luni o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, înainte de şedinţa de guvern, pe tema colaborării viitoare la nivelul coaliţiei.

,,În viziunea ALDE o bună guvernare presupune în această fază o reformă a instituţiilor statului, un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată care să aibă ca principal atu competenţa”, a transmis ALDE printr-un comunicat de presă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă