4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăDe ce l-a chemat Iohannis pe Orban la Palat?

De ce l-a chemat Iohannis pe Orban la Palat?

Premierul Ludovic Orban are, marți, de la ora 14:00, ședință cu președintele României, Klaus Iohannis! La Palatul Cotroceni, premierul va fi însoțit de vicepremierul Raluca Turcan și de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Cel mai probabil, se va discuta despre declanșarea alegerilor anticipate, dar și despre problemele legate de atragerea fondurilor europene.

Orban își începe ziua la ora 09.00, când are o întrevedere cu Radu Ioanid, directorul Diviziei de Programe Arhivistice Internaționale din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii (Washington D.C.), la Palatul Victoria.

 Apoi, de la ora 10.00, Orban se vede cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). La întâlnire participă ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, ministrul Sănătății, Victor Costache.

De la ora 12.00, tot la Palatul Victoria, premierul României se vede cu reprezentanții companiei Telekom, iar alături îi vor fi ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă