11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăDragnea despre proteste, statutul PSD și întâlnirea cu Isărescu

Dragnea despre proteste, statutul PSD și întâlnirea cu Isărescu

Șeful PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis protestatarilor din Piaţa Victoriei că nici nu se gândeşte să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Mai mult, acesta spune că aceştia nu trebuie să iasă în faţa Guvernului, ci la Palatul Cotroceni pentru că preşedintele Klaus Iohannis va fi cel care decide dacă o va revoca sau nu pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

“Nu am înţeles de ce sunt în faţa Guvernului. Să protesteze la Cotroceni. Că acolo se decide. Le transmit că eu îi refuz”, a spus Liviu Dragnea.

Mai sunt doar câteva zile până la Congresul PSD, iat informaţiile din spaţiul public apar una după cealaltă. În ultima vreme s-a speculat că la Congresul de pe 10 martie s-ar dori modificarea statului PSD, iar mandatul preşedintelui formaţiunii ar fi de şase ani. Liviu Dragnea ironizează această informaţie şi spune că el nu ştie nimic despre această intenţie.

“Sunt un om neinformat. Eu nu am auzit de asemenea discuţii în PSD. Vedem atunci. Eu nu vreau să propun sau să susţin o asemenea modificare”, a anunţat Liviu Dragnea.

Şeful PSD; Liviu Dragnea, şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu ar urma să aibă o întâlnire în care să se pună la punct neînţelegerile din ultima perioadă dintre Banca Naţională şi cei din coaliţia de guvernare. PSD a anunţat că va transmite chiar şi o scrisoare lui Isărescu, dar Liviu Dragnea nu se grăbeşte. Chair şi-a permis să glumească pe seama acestui subiect.

“O să îi trimit mâine scrisoarea guvernatorului, să mă uit pe ea, să nu fie vreo greşeală gramaticală. Să vedem dacă are timp să discute şi cu mine că pe urmă poate nu o mai citeşte nimeni”, a anunţat Liviu Dragnea.

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă