15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăFifor, ironii la adresa lui Ludovic Orban: Important e că-l scoatem din...

Fifor, ironii la adresa lui Ludovic Orban: Important e că-l scoatem din foame

Fifor spune, de asemenea, că PSD nu va merge să voteze un Guvern a cărui componenţă nu a fost anunţată şi care nu a prezentat un program de guvernare.

“Nu o să auziţi foarte curând o listă de miniştri, nici nu o să vedem foarte curând un program de guvernare, chiar şi tranzitoriu. (…) De ce să ne străduim noi, noi avem lucruri serioase de făcut în perioada următoare. Ca să mergem să votăm ceva trebuie să vedem mai întâi despre cine e vorba. Aşteptăm să vină în Parlament, să facă cvorumul, să vină pe comisii să îi audiem, vom vedea cât de bine sunt pregătiţi. Atunci când au trecut moţiunea de cenzură s-au lăudat că au noua majoritate. Prin urmare, îi lăsăm”, a afirmat secretarul general al PSD, marţi seară, într-o emisiune la Antena 3. 
 
În plus, Mihai Fifor îl ironizează pe premierul desemnat, Ludovic Orban, afirmând că este “important că-l scoatem din foame”.
 
“Important e că-l scoatem din foame, că în sfârşit va avea o leafă şi că va putea să trăiască bine până la Crăciun şi asta este foarte important”, a mai spus Mihai Fifor.
 
Senatorul social-democrat susţine, de asemenea, că cei de la PSD sunt “îngrijoraţi” de ipoteza comasării unor ministere care nu au legătură unul cu altul. 
 
“În Guvernul lui Mandolină merge ca focul”, a spus Mihai Fifor, referindu-se la posibilitatea comasării unor ministere.

Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă