21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăFirea: PSD e în pragul sinuciderii. Miniștrii care se lasă conduși de...

Firea: PSD e în pragul sinuciderii. Miniștrii care se lasă conduși de directori tebuie să plece

În PSD există “frământări care nu au nicio motivație”, ceea ce ar putea duce la “sinucidere politică”, a declarat, luni, primarul Capitalei.

Gabriela Firea a susținut în acest context că există miniștri care “se lasă conduși de directori și de secretari de stat” și că acești miniștri “trebuie să plece”. Drept exemplu, Gabriela Firea a invocat cazul ministrului PSD al Culturii, din anul 2017, care nu putea aproba un proiect al Primăriei Capitalei întrucât se opuneau oameni aflați în subordinea lui, în Ministerul Culturii.

Despre ea însăși, Gabriela Firea a spus, din nou, că nu dorește să candideze la postul de președinte al PSD (adică împotriva lui Liviu Dragnea) întrucât preferă să-și continue mandatul de primar al Capitalei.

Dacă nu va reuși să-și îndeplinească obiectivele de la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a spus că va demisiona din toate funcțiile sale politice.

“Credeți că interesează pe cineva cine este vicepreședinte al PSD?”, s-a întrebat, retoric, Gabriela Firea.

“Dacă voi avea susţinerea colegilor de la Bucureşti şi din Organizaţia de femei pentru un post de vicepreşedinte naţional voi candida, dar asta nu mă împiedică ca, în momentul în care voi constata că în continuare proiectele Capitalei sunt blocate, într-un timp rezonabil pe care doamna prim-ministru îl ştie, pentru că am dialogat pe acest subiect, dacă aceste termene sunt depăşite, nu mai aştept aşa cum am făcut până acum – îmi dau demisia”, a susținut Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă