15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăGest extrem făcut de un senator la moțiune! A venit cu ambulanța

Gest extrem făcut de un senator la moțiune! A venit cu ambulanța

Lungu, care a venit la Bucureşti de la Cluj-Napoca, a precizat că a semnat două declaraţii pe propria răspundere înainte de a părăsi spitalul, în condiţiile în care operaţia la care trebuie să fie supus la colon s-a amânat cu o zi.

„Au existat câteva voci care au ajuns şi la urechile mele că aş trăda, aş ascunde o trădare prin această neapariţie a mea, aş masca-o într-o stare de îmbolnăvire pe care o am. Am vrut să demonstrez contrariul. Votul e secret. (…) După moţiune mă întorc la Cluj pentru operaţie. Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declaraţii scrise prin care îmi aducea la cunoştinţă toate riscurile medicale la care mă expun prin această călătorie la Bucureşti. (…) Am decalat operaţia cu o zi”, a precizat senatorul PMP, care a mărturisit că se simte destul de rău, potrivit sursei citate.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat, joi, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, că toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi şi vor vota în favoarea moţiunii, susţinând că senatorul Vasile Cristian Lungu, care era programat la operaţie, va veni cu ambulanţa la Parlament pentru a-şi exercita votul.

„Toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi, toţi vor vota la vedere pentru căderea Guvernului. Chiar avem un coleg, programat astăzi să fie operat, dl senator Lungu, şi a solicitat pe proprie răspundere să vină să îl aducă ambulanţa chiar în momentul votului. Înţelegem miza şi responsabilitatea care revine tuturor în ceea ce priveşte acest vot important în context electoral important şi toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi şi vor vota pentru căderea Guvernului Dăncilă”, a declarat Tomac.

El a spus că dacă moţiunea va trece în mod sigur se va intra într-o perioadă lungă de negocieri, iar această criză se va închide după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit joi în şedinţă comună pentru dezbateri şi vot asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă