21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăPoliticăÎncă un membru al Guvernului Dăncilă și-a luat liber

Încă un membru al Guvernului Dăncilă și-a luat liber

“În perioada 06.08.2018-17.08.2018 domnul ministru Tudorel Toader se află în concediu de odihnă”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ministerului Justiţiei.

Luni a intrat în concediu şi premierul Viorica Dăncilă.

Tot luni, a început a doua campanie de selecţie de candidaţi pentru şefia DNA, care va ţine o lună, interviurile urmând a fi susţinute la începutul lunii septembrie, iar o concluzie să fie prezentată pe 6 septembrie, potrivit calendarului anunţat de ministerul Justiţiei.

Astfel, între 6 august şi 6 septembrie, Ministerul Justiţiei organizează, la sediul său din Bucureşti, selecţia procurorilor pentru numirea în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia, pe 29 august 2018.

Procurorii participanţi la selecţie vor susţine, în perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu ministrul justiţiei.

Rezultatele selecţiei se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia, pe 6 septembrie 2018.

Cea de-a doua campanie de selecţie a fost demarată după ce ministerul Justiţiei a anunţat că niciunul dintre cei patru candidaţi înscrişi în prima rundă nu întruneşte condiţiile necesare pentru funcţia de procuror-şef DNA.

Cele mai citite

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă