19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportEuroparlamentarul Cătălin Ivan, ironic la adresa liderului PSD: Sunt bulversat de declarațiile...

Europarlamentarul Cătălin Ivan, ironic la adresa liderului PSD: Sunt bulversat de declarațiile lui Dragnea. Să ne spună răspicat cine sunt oamenii din instituții care sabotează programul de guvernare

Europarlamentarul Cătălin Ivan, membru al PSD, îl critică pe șeful social-democraților, Liviu Dragnea, și condamnă "nebunia cu dușmani fantasmagorici", făcând referire la declarațiile lui Liviu Dragnea privitoare la George Soros și la "oamenii din instituții care sabotează programul de guvernare al PSD".

"Am fost suficient de mult timp comunicator al PSD, purtator de cuvant al campaniei din 2012 cand USL a castigat cel mai mare scor politic de la Revolutie pana astazi si apoi o buna perioada purtator de cuvant ca sa am habar cat de cat despre comunicarea publica. 

Totusi, in actuala calitate de simplu membru de partid, recunosc ca sunt total bulversat de ultima declaratie publica a lui Liviu Dragnea. 

Ii cer acestuia, in numele oricarui membru de partid sau simpatizant de buna credinta, sa ne spuna raspicat cu cine ne luptam, cine sunt oamenii din institutii care saboteaza programul de guvernare, ca veni vorba, care mai este programul de guvernare, ce vrea Soros de la noi, care sunt europarlamentarii care au zis rele de guvern, unde, cand si ce, si cum ii vom pedepsi, cine ii vrea raul Gabrielei Firea, ca sa facem scut viu in fata lor, ce institutii se sesizeaza si la ce acte se lucreaza si, in final, daca ne oprim la un moment dat din toata nebunia asta cu dusmani fantasmagorici, cu pericole inventate, cu oameni ticalosi care ne vor raul si realizam ca suntem la guvernare de jumatate de an, ca avem un program de guvernare care nu mai poate fi realizat in totalitate , ca sunt foarte multi oameni care au asteptari mari de la noi si ca, daca ne-am tine de treaba si am realiza in buna parte ce am promis, nici "dusmanii " nu ne-ar putea incurca, si nici noi nu am avea timp sa le dam atata importanta.

Pentru cei care cred ca sunt eu rau si am ceva cu Dragnea, pun mai jos trimitere catre declaratia acestuia. Astept parerile voastre. Poate ati inteles voi mai bine", a scris Ivan, pe Facebook.

 

Preşedintele PSD a ţinut să precizeze la România TV că în ciuda tuturor atacurilor la adresa liderilor PSD, nu o să abandoneze programul de guvernare, ba mai mut o să continue să protejeze Guvernul şi să menţină un echilibru. În ceea ce priveşte atacurile recente la adresa primarului general Gabriela Firea, Dragnea a spus că orice lider PSD trebzuie să devină ţintă judiciară:

"Nu pot să văd cu ochi bune aceste lucruri. Îmi e greu să înţeleg. Sunt lucruri bune care îşi produc deja efecte. Mulţi spun că nu trebuie lăsat pSD să facă ceva bun. Avem un premier care face ceva bun. Am vb cu Firea şi mi-a spus că o să urmeze. orice lider PSD trebuie să devină ţintă judiciară. Sper ca şi colegii mei să reziste. Să ne ţinem echilibrul. Să protejăm Guvernul. Nu ne supunem. Nu abandonăm proiectul nostru e mult mai important decât noi. Un scor atât de mare sperie şi deranjează. Nu ştiu unde e butonul şi rostul acestor atacuri", a spus Dragnea la România TV. 

Liviu Dragnea a criticat şi atitudinea unor oameni din instituţiile statului şi a anunţat că atacurile la adresa PSD vor avea o ripostă dură:

"Sunt instituţii care trebuiau să acţioneze de mult timp. Dar poate că sunt oameni în aceste instituţii care fac parte din aceste reţele. Sunt oameni care nu sunt mulţumiţi de măsurile care s-au luat şi se vor lua. Nu am decis să luăm decizii împotriva unui om. Şi cei din Israel vorbeau de implicarea organizaţiilor lui în această ţară şi nu erau de acord deloc.  

Am vrut să văd cât venin se aruncă. Nu stau fără să acţionez. Se vor sesiza instituţiile statului. Se lucrează la acte. Unii europarlamentari dădeau interviuri urâte la adresa Guvernului României. L-am rugat pe premier să treacă peste asta. La un moment dat se va închide această atitutdine. Cei care au condus acele instituţii au plătit pentru ce au făcut şi lucrurile au revenit la normal", a mai spus Dragnea.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă