Legea grațierii a ajuns, din nou, pe masa Comisiei Juridice. Amânarea a fost solicitată de ministrul Justiției, Tudorel Toader

de Iulia Iancu

Legea grațierii a ajuns, din nou, pe masa Comisiei Juridice. Amânarea a fost solicitată de ministrul Justiției, Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost chemat în Comisia Juridică a Senatului, acesta urmând să dea explicații pe tema Legii grațierii, potrivit Digi24. Proiectul legislativ privind grațierea anumitor pedepse și măsuri educative privative de libertate se află pentru a patra oară pe masa Comisiei.

Președintele Comisiei Juridice, Șerban Nicolae, este nemulțumit de faptul că Tudorel Toader nu și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu mai multe proiecte de legi, unul din acestea proiectul privind statul magistraţilor. Fiindcă ministrul Toader nu s-a prezentat la dezbatere, social-democratul Nicolae, l-a ironizat pe Tudorel Toader şi a spus că ar trebui să-şi facă timp în agendă să vină şi la aceste întâlniri. Șerban Nicolae a cerut ca ministrul Justiţiei să vină pe 25 aprilie la dezbateri.

Șeful Justiției a cerut, cu o săptămână înainte de sărbătorile pascale, să amâne dezbaterea legii, motivând că se pregătesc și alte măsuri menite să soluționeze problemele din sistemul penitenciar. 

Știre în curs de actualizare. 

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate