13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportLiderul grupului PPE din Parlamentul European, în vizită oficială la București. Manfred...

Liderul grupului PPE din Parlamentul European, în vizită oficială la București. Manfred Weber se va întâlni cu președintele Iohannis, la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis îl primește, miercuri, pe preşedintele grupului PPE, Manfred Weber, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 13.00, informează News.ro.

Întrevederea figurează și pe agenda președintelui Iohannis, potrivit Administrației Prezidențiale.

În urmă cu o săptămână, liderul grupului PPE preciza, la Strasbourg, că va veni în România, pentru a discuta cu preşedintele Klaus Iohannis, precum şi cu PNL, UDMR şi PMP, despre evoluţiile recente din România.

„Săptămâna viitoare voi merge în România şi mă voi întâlni cu preşedintele (Klaus Iohannis – n.r.) şi cu partidele noastre partenere (PNL, UDMR, PMP – n.r.), ideea fiind de a înţelege ceea ce specialiştii şi societatea civilă fac după recentele evoluţii. (…) Este un semnal extrem de puternic pe care societatea civilă l-a dat faţă de lupta anticorupţie, faţă de ideea unui stat normal şi a domniei legii. Asta este ceea ce eu vreau să înţeleg şi să ascult societatea civilă şi partidele noastre partenere", a spus Manfred Weber, preşedinte al grupului PPE din Parlamentul European.

Liderul europarlamentarilor PPE a lăudat şi prestaţia preşedintelui Klaus Iohannis în ultima lună. „Cred că treaba făcută în ultimele săptămâni de Klaus Iohannis ca preşedinte a fost foarte bună, de a ţine naţiunea unită. (…) Strada şi societatea civilă au câştigat, e un lucru bun", a adăugat politicianul german.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă