9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportProcurorul Doru Țuluș, după ce a fost revocat de Laura Codruța Kovesi:...

Procurorul Doru Țuluș, după ce a fost revocat de Laura Codruța Kovesi: Fără discuție, există frică în DNA

Procurorul Doru Țuluș, revocat din Direcția Națională Anticorupție de procurorul șef, Laura Codruța Kovesi, a declarat că ”fără discuție, există frică în DNA”, informează Antena 3.

Doru Țuluș a dat un interviu, în sufrageria casei sale, pentru presa străină, iar acest interviu a fiost difuzat miercuri și la Antena 3. ”Da, fără discuție există frică în DNA”, a declarat Doru Țuluș, procurorul care a fost numărul doi din DNA, răspunzând unei întrebări a jurnalistului.

Procurorul Țuluș a vorbit despre starea tensionată care a fost în DNA și despre scandalul în care a fost implicată șefa acestei instituții, Laura Codruța Kovesi. Despre înregistrările care au apărut cu Kovesi, Doru Țuluș a declarat că nu are nicio legătură cu ele. "Nu-mi permite caracterul să fac așa ceva", a spus procurorul.

Doru Țuluș a precizat că motivul pentru care a fost exclus din DNA reprezintă "o poveste falsă și veche care a fost activată după ce eu am sesizat Inspecția judiciară în privința doamnei Kovesi și a încercării de a duce procurori la poligraf".

"Nu meritam asta, este o jignire la adresa carierei profesionale. Nu e normal ca un șef să-și ducă oamenii la testul poligraf. Înregistrările acelea fac obiectul unui dosar penal, eu nu am voie să vorbesc despre ele", a spus Doru Țuluș.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă