12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSurse: Klaus Iohannis și-ar putea petrece concediul în Neptun

Surse: Klaus Iohannis și-ar putea petrece concediul în Neptun

Preşedintele Klaus Iohannis va intra, săptămâna viitoare, în concediu de odihnă, pe care ar urma să-l petreacă la vila de protocol de la Neptun, au declarat surse politice pentru Mediafax

Preşedintele se va afla în concediu cel puţin o săptămână, potrivit aceloraşi surse. El va avea la dispoziţie, la Neptun, şi un birou, de unde va putea să lucreze. Mai mult, preşedintele a fost invitat pe 15 august la ceremoniile de la Constanţa, prilejuite de Ziua Marinei. Şeful statului nu a confirmat, până în acest moment, participarea.

Citește și: Victor Ponta, fotografiat în concediu. Unde se află premierul

Este al doilea concediu pe care îl ia Klaus Iohannis de la preluarea mandatului, după ce, în luna aprilie, preşedintele a plecat în vacanţa de Paşte în Portugalia, alături de soţia sa, Carmen.

Ultima dată în acest an, preşedintele Klaus Iohannis a fost la Neptun în 13 iunie, când a împlinit 56 de ani. El mersese la Neptun, la vila de protocol din staţiune, și în 3 iunie, atunci aflându-se pentru prima dată pe litoralul românesc după ce a devenit șef al statului.

Neptun a fost stațiunea preferată a fostului președinte Traian Băsescu. În cei zece ani de mandat, acesta a fost prezent la Neptun în fiecare vară și a mers de mai multe ori la una din terasele din zonă.

Citește și: Liviu Dragnea: Traian Băsescu este un om în vârstă, nefericit

Şi premierul Victor Ponta a intrat în concediu de odihnă de miercuri, urmând să se întoarcă pe data de 9 august. El preciza, marţi seara, la B1Tv, că va pleca din ţară, împreună cu familia, dar nu în Turcia.

Deşi nu a precizat destinaţia, premierul a fost surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alături de fiul său, potrivit unei imagini postate pe reţeaua de socializare Facebook.

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă