9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVictor Ponta: Dragnea minte. Știm, în mod direct, că firma Tel Drum...

Victor Ponta: Dragnea minte. Știm, în mod direct, că firma Tel Drum e a lui

Fostul premier al României, Victor Ponta, a declarat, într-un interviu pentru știripesurse, că "toți știm că firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea". Fostul lider al PSD l-a acuzat pe președintele Camerei Deputaților că minte atunci când a declarat că n-a mai vorbit cu cei de la Tel Drum din 2004. 

"Eu nu cred că există cineva, un român din cei 20 de milioane, care să aibă cel mai mic dubiu că Tel Drum e al lui Dragnea. Toată lumea ştie. Suntem foarte mulţi care ştim în mod direct chestia asta. Faptul că Liviu se poate duce la televizor şi atât de senin să spună că din 2004 nu a mai vorbit cu ei pe mine mă sperie pentru că… când toată lumea ştie că minţi, că poţi să o faci… aici l-a depăşit şi pe Băsescu", a spus Victor Ponta. 

Întrebat dacă știe de legăturile lui Dragnea cu firma teleormăneană "cu date concrete", Ponta a reiterat că "toată lumea ştie. Nu e vreun secret. Dar de ce să te duci la televizor să spui că nu-i cunoşti din 2004? Aici e o chestie totuşi un pic patologică". 



Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă