VIDEO Liviu Dragnea a votat "din greşeală" moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii

de Iulia Iancu

VIDEO Liviu Dragnea a votat "din greşeală" moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii

Șeful PSD, Liviu Dragnea, susține că a votat, din greşeală, moţiunea PNL și USR împotriva ministrului Sănătății, Floian Bodog, potrivit Mediafax.

„După pledoaria domnului Bichineţ nu am fost atent şi am votat <<pentru>>. Îmi cer scuze. Din greşeală”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a anunţat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, nu figurează însă pe lista remaniabililor. Chestionat dacă a fost finalizată lista remaniabililor, Dragnea a răspuns: „Nici nu am început-o”.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a transmis, miercuri, liderului PSD, Liviu Dragnea, de la tribuna Camerei Deputaţilor, îndemnul "Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", el referindu-se astfel la prezenţa în sala de plen, împreună, a lui Dragnea şi a premierului Mihai Tudose.

„Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaştem: primul-ministru şi Liviu Dragnea coborând printre noi. (...) Eu mă bucur că sunteţi aici şi că aţi venit amândoi pentru că daţi un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat patru ani la UNCJR şi în momente de balans trebuie să dai dovadă de inteligenţă. Iar Corneliu Bichineţ de la Vaslui vă spune direct: Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichineţ de la tribuna Camerei Deputaţilor.CITEȘTE ȘI: Camera Deputaților a respins moțiunea simplă a opoziției "PSD dăunează grav sănătății"


Camera Deputaților a respins, miercuri, moțiunea simplă intitulată "PSD dăunează grav sănătății", inițiată de PNL, USR și PMP. S-au înregistrat 97 de voturi pentru, 149 împotrivă și 19 abțineri. Moțiunea a fost dezbătută, marți, în plenul Camerei Deputaților, potrivit Agerpres.

Semnatarii moțiunii i-au solicitat premierului Mihai Tudose să îl demită pe ministrul Sănătății, având în vedere "criza vaccinurilor", "birocrația care sufocă România și ia din banii pacienților", nefinalizarea construcției de spitale, "farsa salariilor ca afară".

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate