12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăIohannis cere demisia vinovaţilor pentru ,,catastrofa'' din Diaspora: ,,Poate nu m-aţi înţeles...

Iohannis cere demisia vinovaţilor pentru ,,catastrofa” din Diaspora: ,,Poate nu m-aţi înţeles bine’

,,Această catastrofă a fost organizată de guvernul PSD, nu au decât se evalueze, să facă ce vor, însă vina politică este clar la Guvern. Nu are rost să căutăm în altă parte, să căutăm că un portar la o ambasadă nu s-a înţeles cu un votant. Este evident că vinovaţi sunt miniştrii de Externe şi ministrul de Interne, drept pentru care le-am cerut demiterea. Poate nu m-aţi înţeles bine. Cei doi au umblat pe la televiziuni să spună că nu îşi dau demisia. Nici nu mă interesează. Eu am cerut demiterea lor ca şi sancţiune politică”, a spus Iohannis.

Întrebat de jurnalişti ce i-a transmis prim-ministrului Viorica Dăncilă în legătură cu acest subiect, el a răspuns: ”Rămâne să mai judece puţin chestiunea”, informează News.ro.

”Aşa cum am spus ieri, voi forma un grup de lucru care trebuie să caute soluţii şi le voi propune celor care pot transpune pe urmă în legislaţie sau în Hotărâre de Guvern acestei soluţii. Am început deja câteva discuţii informale şi sunt convins că se găsesc soluţii rapide pentru a nu repeta acest fiasco la alegerile prezidenţiale din această toamnă”, a mai afirmat şeful Statului.

La alegerile din data de 26 mai, mii de romani au stat ore în şir la coadă la secţiile de votare din Diaspora pentru a putea vota.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă