15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăMeciul Gușă - Schwartzenberg continuă

Meciul Gușă – Schwartzenberg continuă

Domnului analist politic, expert în geopolitică, co-proprietar, judoka Cozmin Gușă,

1. Dacă tăceai , filozof rămâneai! Evitai bâlbele incoerente de la B1 și acest răspuns.

– Liviu Dragnea. N-am fost la nici o vânătoare cu el că nu se califica să meargă cu noi, nu mi-a fost prieten pentru că nu avea caracter, iar Mazăre din „Tzaranush” nu-l scotea…atât.

– SIE. O instituție respectată la nivel internațional, dar zero tangențe cu mine. Păcat…

– Mihai Răzvan Ungureanu. Nu ne știm din Iași, l-am cunoscut foarte târziu în București, ne-am văzut de 3-4 ori în viață, n-am mai vorbit de foarte mulți ani. Un om deosebit și valoros.

– Finanțări. Nu mai bate toba despre bani. Eu pot explica, cu subiect și predicat, de unde am făcut banii mei (vânzarea panourilor către Murdoch, imobiliare de anvergură tip Mall, clădiri de apartamente și birouri în țară și în afară) iar despre mărunțișul pe care-l caută DNA de ani de zile din presupuse afaceri cu statul încă n-au demonstrat nimic, însă vezi să nu care cumva să te întrebe cineva pe tine sau pe Maricel Păcuraru de unde aveți bani de salarii și de alte mici chestii… Și Pescariu a vorbit mult și a sfârșit chiar el inculpat.

– Justiție. Dacă este adevărată afirmația ta că „în calitate de martor ai avut acces la declarațiile altor martori”, acest fapt este extrem de grav  și trebuie investigat atât procurorul de caz, cât și tu, pentru divulgarea unor informații din cadrul anchetei
 
2. Îmi permit să sugerez jurnaliștilor câteva întrebări edificatoare:

– ce datorii avea Realitatea în 2012 și care este CIFRA TOTALĂ azi? (răspunsuri eschivante gen dobânzi, penalități, se exclud, o datorie este o cifră clară și simplă).

– povești lacrimogene gen „noi suntem în slujbă telespectatorilor” sunt doar slogane, dar întrebarea reală este de ce o firmă chiar fiind televiziune poate funcționa fără a-și plăti taxele timp de 7 ani?!? Relevant nu numai pt ANAF, dar și Consiliul Concurenței !

 
– când ați furat stația erau fizic în cont peste 1.6 milioane de  euro. Care este balanța astăzi ?

– ce rating/share/poziție în lista televiziunilor de știri ocupă Realitatea TV astăzi versus 2012?

*toate „performanțele” de mai sus sunt operă directă a trio-ului Gușă-Moncea-Păcuraru. Cine dorește să distrugă o stație TV poate să-i angajeze cu toată încrederea.

-cine mi-a falsificat semnătura pe actul aflat la DNA și care este implicarea și beneficiul direct al co-proprietarilor Gușă-Păcuraru ? Alooo DNA?!?
Liderul mexican și Donald Trump s-au certat la telefon. Decizia radicală luată de Nieto în urma acestei dispute
 

3. Informație și sfat.

 
Datorită unor repetate afirmații tendențioase la adresa evreilor în general și a Statului Israel în particular – și nu mă refer la micul nostru schimb de replici – ești trecut în mod oficial pe o lista cu acest gen de „personalități” în Israel, dar și în Statele Unite ale Americii.

Acest fapt exclude automat orice fel de relații privilegiate cu USA sau cu orice factori decizionali de acolo deoarece persoane de teapa ta nu au „acces”de nici un fel. Spun asta pentru că insiști și intoxici opinia publică cu „înaltele tale contacte în USA”. Zero!

 
Nu te mai îmbăta cu apă rece și nu mai abera în spațiul public! Faptul că ai făcut  un curs de mâna a treia în USA nu înseamnă nimic. Tu trebuie să te preocupi să rămână Moncea în funcție pentru a nu ți se închide prăvălia (vezi că dacă n-ai portavoce, te schimbă Vizer din post) și să continui să-i ridici ode lui Kovesi că să nu va bage la beci. Punct. ”

Elan Schwartzenberg

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Israelul a efectuat raiduri aeriene în orașele din nord-estul Libanului

Israelul a efectuat raiduri aeriene în apropierea orașelor Ras Baabelk și Hermel din nord-estul Libanului, au declarat patru surse de securitate pentru Reuters. Israelul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă