18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechDecizie RADICALĂ luată de Elena Udrea după vizita la DNA

Decizie RADICALĂ luată de Elena Udrea după vizita la DNA

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a anunțat, joi seară, după vizita la DNA, că se autosuspendă de la conducerea partidului.

"Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PMP, preşedinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac", au declarat pentru Mediafax sursele din partid.

Președinta PMP a fost adusă, joi, cu mandat la DNA pentru audieri într-un dosar ce are legătură cu cazul Microsoft. Elena Udrea a fost pusă sub urmărire penală pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

La ieșirea de la DNA, după patru ore, politiciana a menționat că nu a dat nici o declarație în fața procurorilor, pentru că vrea să vadă mai întâi dosarul.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată joi, într-un comunicat de presă, că procurorii i-au adus la cunoştinţă Elenei Udrea că este urmărită penal şi i-au prezentat acuzaţiile. În acelaşi comunicat de precizează că Udrea a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, respectiv până la 29 martie.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă