19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechDragnea: "Iohannis știe bine și e la curent cu dosarul meu"

Dragnea: “Iohannis știe bine și e la curent cu dosarul meu”

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat vineri că președintele Klaus Iohannis "știe bine și e la curent demult" cu al treilea dosar pe care îl are la DNA.

"El îl vede și îl știe bine, e la curent demult cu asta. Nu a spus nimic nou, probabil că numai cei care iau câteva case de la stat prin fals pot sta acolo", a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc la Băile Herculane.

Afirmația acestuia vine în contextul în care vineri, întrebat dacă șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze din funcție în contextul noului său dosar de la DNA, Iohannis a spus că persoane cercetate penal nu ar trebui să fie în conducerea statului.

"Eu m-am exprimat de foarte multă vreme. Din capul locului, persoane care au fost condamnate penal sau care sunt cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului", a afirmat șeful statului, înainte de participarea la Summitul social privind promovarea locurilor de muncă de la Goteborg.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul ''Tel Drum'' în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Cele mai citite

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă