13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechDragnea vorbește despre o posibilă remaniere a Guvernului, în iunie

Dragnea vorbește despre o posibilă remaniere a Guvernului, în iunie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarant că în luna iunie va avea loc o "discuţie" în partid în privinţa unei posibile remanieri guvernamentale, relatează News.ro.

Liderul PSD se află în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde duminică are loc Ziua Costumului Popular, eveniment care are ca scop intrarea în Cartea Recordurilor prin realizarea a două recorduri: cele mai multe persoane îmbrăcate în costum popular şi cel mai mare număr de participanţi la un dans tradiţional: Roata de la Runc.

Liviu Dragnea a declarat că, personal, nu dă avertismente miniştrilor, dar este preocupat să fie pus în practică programul de guvernare.

”Eu nu dau avertismente miniştrilor. Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Tot ce s-a pus în practică până acum a produs efecte pozitive şi românii au început să simtă lucrul acesta. Până pe 10 mai s-au înfiinţat 110.000 de noi locuri de muncă şi continuă să se întâmple asta. Au crescut investiţiile străine mult mai mult decât anul trecut şi au crescut şi veniturile populaţiei şi se dezvoltă şi afacerile în România. Nu e vorba dacă sunt nemulţumit de unul sau altul, important este ca ei să-şi facă treaba", a declarat, duminică, în judeţul Bistriţa-Năsăud, liderul PSD, Liviu Dragnea.

În acest context, preşedintele PSD a spus că social-democraţii vor discuta în luna iunie despre o posibilă remaniere guvernamentală, dar a precizat că nu este neapărat necesar ca această dezbatere să se termine şi cu propuneri în acest sens.

"Şi, ca să nu mai discutăm pe la colţuri, o să avem o discuţie în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere”, a spus Dragnea.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă