6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechCe spune Elena Udrea despre cum arată stațiunea Mamaia şi oraşul Constanţa

Ce spune Elena Udrea despre cum arată stațiunea Mamaia şi oraşul Constanţa

Elena Udrea, deputat PMP, a declarat, marţi, în fața sediului Poliției Județene unde a mers să semneze conform obligațiile controlului judiciar că ”se vede” lipsa lui Radu Mazăre de la Primărie, în special în stațiunea Mamaia, care ”nu mai arată ca anul trecut”, dar și în orașul Constanța, ea spunând și că a constatat că toate lucrările începute în mandatul său de ministru sunt blocate, informează Mediafax.

Din păcate, constat că stațiunea Mamaia nu mai arată ca anul trecut. Și o spun eu, care nu am fost niciodată fan Radu Mazăre. Se vede că nu mai are primar. La fel constat și că lucrările începute împreună cu Consiliul Județean în mandatul meu de ministru sunt blocate toate – nu se mai lucrează la drumul spre Năvodari, nu se mai decontează niciun ban de la Ministerul Dezvoltării, totul este blocat. Din păcate, suferă constănțenii și turiștii care vin pe litoral. (…) Nu se simte neapărat lipsa lui Radu Mazăre, se simte lipsa primarului, și cei cu care am mai vorbit și din oraș spun că nu numai stațiunea Mamaia este nepregătită pentru sezon, ci că și în oraș se vede că nu mai există la Primărie autoritate și că cei de acolo, probabil, că nemaiavând un primar în funcție, nu mai lucrează. Vă dau un exemplu. Până și M-ul de la Mamaia – acolo unde scrie la intrarea în stațiune «Mamaia» picase. Și așa a rămas, un fel de AM-AIA! Asta arată dezinteres pentru ceea ce se întâmplă pe litoral”, a afirmat Elena Udrea

Ea crede că stațiunea Mamaia va arăta pe viitor tot mai rău, pentru că ”efectul Mazăre” însemna foarte mulți turiști în Mamaia.

Acum, că era sau nu pe gustul meu sau pe gustul dumneavoastră sau nu, nu mai contrează. Contează că Radu Mazăre era un primar care reușea să atragă turiștii pe litoral. Vom vedea ce se va întâmpla în Mamaia vara aceasta și vara viitoare. Temerea mea este că dacă lucrurile vor continua așa, Mamaia va pierde statutul de primă stațiune din punct de vedere al numărului de turiști. (…) Sigur, modul în care domnul Mazăre a dezvoltat stațiunea nu era neapărat cel pe care l-aș fi folosit eu, dar Mazăre a demonstrat că a reușit să atragă din ce în ce mai mulți turiști pe litoral”, a mai spus Elena Udrea.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă