Eugen Tomac: Oferta pentru Agenția Europeană a Medicamentului va fi un eșec de răsunet al PSD

de Mihai Diac

Eugen Tomac

Un eșec de răsunet amenință PSD peste câteva zile, în momentul în care va fi refuzată oferta României de a găzdui Agenția Europeană a Medicamentului, susține președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac.

Într-un text postat duminică pe Facebook, Eugen Tomac susține că ministrul Florian Bodog nu avea cum să convingă Bruxelles-ul că România poate găzdui Agenția Europeană a Medicamentului, "pentru că EMA nu crede în PSD".

"EMA nu crede în PSD. Un eșec de răsunet se prefigurează în curtea PSD peste câteva zile. Abordarea ceaușistă și campaniile de izolare a României, practicate de PSD în relația cu oricine se apropie de noi sau a investit în țară, a început să îngrijoreze tot mai mult decidenții europeni", scrie liderul executiv al PMP.

Eugen Tomac spune că România este țara din Uniunea Europenă care nu găzduiește nicio instituție europeană.

"Aveam o șansă cu Agenția Europeană a Medicamentului, dar nici aceasta nu va veni la București pentru simplul motiv că Sănătatea este patronată în România de o nulitate politică incapabilă să înțeleagă că a pus pe butuci definitiv un domeniu vital al societății. Bodog nu avea cum să convingă Bruxelles-ul că putem găzdui EMA la București, pentru că EMA nu crede în PSD. Sunt aproape sigur că EMA va pleca la Bratislava, pentru că PSD a confiscat sintagma Îndrăznește să crezi", mai scrie Eugen Tomac.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate