15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTechIonescu-Quintus s-a adresat colegilor liberali, la aniversarea de 100 de ani: PNL...

Ionescu-Quintus s-a adresat colegilor liberali, la aniversarea de 100 de ani: PNL nu moare! Eu am să mor, dumneavoastră o să muriţi, dar partidul nu poate lipsi ţării

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, le-a adresat un scurt mesaj colegilor liberali, sâmbătă, cu prilejul ceremoniei dedicate împlinirii a 100 de ani de viață.

Quintus a spus că deşi PNL trece prin momente dificile şi nu ”îşi poate servi ţara”, acesta nu trebuie să dispară de pe scena politică.

”Am trăit în Partidul Naţional Liberal momente mult mai grele. Ce face acum Tăriceanu a făcut Radu Câmpeanu, pe care l-am cinstit până la urmă, lovind puternic partidul nostru cu dezbinare. Am avut destule momente puţin favorabile mie, dar am izbutit şi aceasta este mândria mea şi nu sunt modest să nu o recunosc că am izbutit să refac PNL gândindu-mă aşa cum pe vremuri au făcut marii noştri înaintaşi Brătienii”, a afirmat Mircea Ionescu-Quintus.

”Partidul acesta nu moare! Eu am să mor, dumneavostră o să muriţi, partidul acesta nu poate să lipsească ţării româneşti”, a subliniat Ionescu – Quintus în aplauzele celor prezenţi la eveniment.

Imediat după anul 1989, la reînființarea PNL, Mircea Ionescu-Quintus a devenit parlamentar din partea acestui partid și a fost, pentru o scurtă perioadă, ministru al Justiției.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...
Ultima oră
Pe aceeași temă