Ionescu-Quintus s-a adresat colegilor liberali, la aniversarea de 100 de ani: PNL nu moare! Eu am să mor, dumneavoastră o să muriţi, dar partidul nu poate lipsi ţării

de Mihai Diac

Foto: Arhivă

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, le-a adresat un scurt mesaj colegilor liberali, sâmbătă, cu prilejul ceremoniei dedicate împlinirii a 100 de ani de viață.

Quintus a spus că deşi PNL trece prin momente dificile şi nu ”îşi poate servi ţara”, acesta nu trebuie să dispară de pe scena politică.

”Am trăit în Partidul Naţional Liberal momente mult mai grele. Ce face acum Tăriceanu a făcut Radu Câmpeanu, pe care l-am cinstit până la urmă, lovind puternic partidul nostru cu dezbinare. Am avut destule momente puţin favorabile mie, dar am izbutit şi aceasta este mândria mea şi nu sunt modest să nu o recunosc că am izbutit să refac PNL gândindu-mă aşa cum pe vremuri au făcut marii noştri înaintaşi Brătienii”, a afirmat Mircea Ionescu-Quintus.

”Partidul acesta nu moare! Eu am să mor, dumneavostră o să muriţi, partidul acesta nu poate să lipsească ţării româneşti”, a subliniat Ionescu - Quintus în aplauzele celor prezenţi la eveniment.

Imediat după anul 1989, la reînființarea PNL, Mircea Ionescu-Quintus a devenit parlamentar din partea acestui partid și a fost, pentru o scurtă perioadă, ministru al Justiției.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate