14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea: Eu am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta...

Liviu Dragnea: Eu am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta în cei cinci ani cât am fost împreună la conducerea partidului

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că a făcut „enorm de multe lucruri” pentru fostul premier Victor Ponta, informează Agerpres.

„Eu am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta în cei cinci ani cât am fost împreună la conducerea partidului și o parte la cea a Guvernului și nu îmi pare rău de nicio acțiune de-a mea. Dacă ar fi să dăm timpul înapoi, aș face la fel, iar din partea mea, ar fi aceeași prietenie cu Victor Ponta", a spus Liviu Dragnea.

În 8 martie, Victor Ponta a anunțat că îi va înainta șefului PSD demisia în alb din formațiune. La câteva ore după ce Victor Ponta a anunțat că îi va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa, liderul social-democrat a precizat că nu știe de ce fostul șef al Executivului este supărat.

„Am citit și eu știrile cât am fost în sală. Nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă îmi trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu concep ca un fost președinte de partid să primească un tratament cum a primit Mircea Geoană. Eu am mai vorbit, ne-am mai întâlnit. Sper să îi treacă supărarea, încerc să aflu și eu asta. Victor Ponta are ce să facă în partid, poate să susțină Guvernul. Nu îl dă nimeni afară, nu îl împinge nimeni afară, încerc să aflu de ce este supărat și sper să sprijine partidul în continuare”, a spus Liviu Dragnea.

În aceeași seara, Victor Ponta a afirmat, la un post de televiziune: „Nu mă înţeleg cu domnul Dragnea, dar asta e strict problema mea personală", a menţionat social-democratul. Și în 15 martie, Victor Ponta a lansat noi afirmații legate de șeful PSD:  „Nu înţeleg de ce continuă atacul asupra mea, de ce este aşa supărat că, de fapt, noi ne-am înţeles: eu susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe domnul Dragnea. Asta-i viaţa!”, a declarat Victor Ponta, potrivit postului Antena 3.

Victor Ponta a avertizat că el nu poate fi de acord cu „stilul de conducere monarhică” practicat de Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă