15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea: PSD este, practic, România la o scară mai mică

Liviu Dragnea: PSD este, practic, România la o scară mai mică

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a comentat, vineri, afirmațiile fostului premier Victor Ponta, potrivit cărora actualul șef al Executivului ar urmări să îl dea jos de la șefia formațiunii.

„Vrea cineva să ia partidul? Nu îl poate lua nimeni. PSD e, practic, România la o scară mai mică. Cine spune așa ceva, înseamnă că nu a înțeles nimic din PSD, indiferent de funcții”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă există tensiuni între el și premierul Tudose, Dragnea a răspuns: „Nu pot să spun ce relație am cu Tudose în fiecare zi. Mai avem puțin și trebuie să spunem că ne iubim. Avem relații normale”.


Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, consideră că șeful Executivului, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD,  potrivit unui interviu acordat HotNews.ro.

Întrebat dacă consideră că Mihai Tudose îi va lua locul lui Dragnea, Victor Ponta a răspuns: „Cred că i-l va lua”.

„(Mă bazez – n.r) pe cunoștințele mele destul de aprofundate, comparabile cu ale dumneavoastră, asupra sistemului care funcționează în PSD. În acest moment, Liviu Dragnea deține un instrument extrem de important în PSD, și anume Ministerul Dezvoltării Regionale, cu doamna Sevil Shhaideh”, a spus Victor Ponta.

El a mai spus că șeful PSD „i-a umilit pe parlamentari”.

„I-a umilit atât de tare pe parlamentari, știți că a zis că-l dăm jos pe Grindeanu că e omul serviciilor. Și-acum Grindeanu nu mai e omul serviciilor. E din nou om bun, dacă s-a împăcat cu Dragnea. Și i-a pus într-o situație atât de cumplită, încât e greu să-i pună a două oara”, a mai spus Victor Ponta.

În opinia sa, Tudose ar fi mai eficient decât Grindeanu în a se proteja în Parlament.



 

 

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă