5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea a mers la Țibea cu elicopterul: A fost plătit de...

Liviu Dragnea a mers la Țibea cu elicopterul: A fost plătit de mine, persoană fizică

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat, marţi, că a mers la Ţebea cu elicopterul, după ce informația a apărut în presa locală.

 Într-o conferință de presă la Parlament, șeful PSD a fost întreba dacă a mer la Ţebea cu un elicopter şi dacă zborul a fost achitat de PSD. În acest context, el a răspuns: „Da. (…) A fost plătit de mine, persoană fizică”.

Întrebat cât a plătit, Dragnea a răspuns: „Ei, asta-i bună… nu vreau să stric piaţa”.

În ceea ce privește motivele care l-au determinat să se deplaseze cu elicopterul, Liviu Dragnea a răspuns: „Pentru siguranţă. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”.

Publicația locală Glasul Hunedoarei a scris că șefu PSD a făcut o vizită la Țebea, cu un elicopter privat.

"Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a venit şi a plecat de la Ţebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Braşov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulţi. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la Bucureşti este parcurs în peste o oră şi jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors", a precizat sursa citată.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă