15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechPe cine va susține USR în lupta pentru Primăria Capitalei

Pe cine va susține USR în lupta pentru Primăria Capitalei

USR îl va susţine pe Nicuşor Dan la alegerile locale din 2020, în cursa pentru Primăria Capitalei, fie ca membru de partid, fie ca independent, a declarat, sâmbătă, deputatul USR Cristian Seidler.

„Nu am crezut că o să ajung să spun că Sorin Oprescu, în Bucureşti, a fost un primar cu ceva mai bun decât Gabriela Firea. Ce arată Gabriela Firea până acum şi încotro pare să ducă Bucureştiul este un dezastru. Acestui dezastru trebuie să îi vină un răspuns, iar acel răspuns în 2020 este Nicuşor Dan, primar general al Capitalei”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler, înscris în cursa pentru şefia partidului, scrie Mediafax.

Cristian Seidler a afirmat că funcţia de primar al Capitalei este a doua cea mai importantă, în mod direct, după cea de preşedinte al României.

„Dacă ne uităm la ciclurile electorale anterioare, cine câştigă Primăria Generală câştigă mai apoi alegerile generale. Din perspectivă politică la nivelul Bucureştiului şi mai apoi la nivel naţional soluţia este una singură – Nicuşor Dan câştigă Primăria Generală a Capitalei în 2020 alături şi cu sprijinul USR”, a spus Seidler.

La rândul său, deputatul USR Dan Barna a precizat că Nicuşor Dan ştie că USR vrea să susţină candidatura sa şi că fostul lider al partidului şi-a exprimat intenţia de a candida.

Cele mai citite

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...

Bulgaria: Captură de heroină de aproape 8,5 milioane euro într-un camion ce venea din Iran către Europa de Vest

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura...
Ultima oră
Pe aceeași temă