13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăPetre Daea: "Nu trece moțiunea, vă spun eu!"

Petre Daea: “Nu trece moțiunea, vă spun eu!”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, luni, la Sibiu, că moţiunea de cenzură a Opoziţiei la adresa Guvernului PSD nu va trece de votul Parlamentului.

Întrebat ce se va întâmpla joi, când va fi dezbătută moţiunea de cenzură, Petre Daea a declarat că nu se va întâmpla nimic, nici la Guvern, nici la ministerul pe care îl conduce, ci la Parlament, însă moţiunea nu va trece.
 
”La Guvern, nimic, la minister nimic, la parlament. Nu trece moţiunea, vă spun eu”, a spus, scurt, ministrul Agriculturii.
 
Petre Daea s-a aflat, luni, la Sibiu, unde a inaugurat prima Brănzărie din ţară.
Daea a afirmat duminică, referindu-se la moţiunea de cenzură care s-ar putea solda cu căderea Guvernului. că nu are emoţii, ci îngrijorări, pentru că iniţiatorii sunt oameni ”care nu le place munca”, nu le place să construiască, ci să dărâme.

”Nu am emoţii, am îngrijorări. Eu îi cunosc pe oamenii aceştia, sunt oameni care nu le place munca, Nu le prea place să construiască, ci să dărâme. Nu prea ştiu să dea, ci să ia. Îi cunosc foarte bine şi ştiu ce au păţit fermierii români înainte de 2017”, a afirmat Daea la Antena 3.

Moţiunea de cenzură ”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, semnată de 237 de parlamentari, urmează  să fie dezbătută şi votată joi în plenul Parlamentului, iniţiatorii, dar şi preşedintele Klaus Iohannis, declarându-se convinşi că moţiunea va trece, iar Guvernul va cădea.

 

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă