10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăPrietenii Vioricăi au devenit dușmani. Fifor și Teodorovici se măscăresc public fără...

Prietenii Vioricăi au devenit dușmani. Fifor și Teodorovici se măscăresc public fără nicio jenă

După ce Teodorovici a spus că l-a făcut „șobolan” pe Fifor, în ședința CEx a PSD, fostul secretar general al PSD a ținut să îi răspundă colegului său de partid printr-o postare pe Facebook.

Deoarece Teodorovici declarase că îl cautase pe Fifor prin partid ca să îi dea „o lecție de morală”, fiind deranjat de afirmațiile acestuia la o televiziune, fostul ministru de Interne a ținut să ironizeze atitudinea belicoasă a lui Orlando.

„Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull… umflă pieptul, își flutură nările și se tot admiră în oglindă. Mamă, mamă ce voinic! Aș rade, dacă n-ar fi atât de trist. Mi-e greu să înțeleg oameni care vorbesc de morală și n-au dram, oameni care vorbesc de echipă, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipa cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu grație grija față de proiectul prezidențialelor, față de candidat sau față de partid”, a scris Fifor, pe Facebook.

El a continuat să îl atace pe fostul ministru al Finanțelor, pe care l-a numit frustrat, individualist, arogant și lipsit de bun-simț.

„Pot înțelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot accepta aroganța, auto-suficiența și lipsa bunului simț. În politică, că și în viață, trebuie să știi să pierzi cu demnitate. Să ai tăria să accepți înfrângerea și să o iei din nou de la capăt. Dacă, desigur, ai ce spune. Și dacă, desigur, ai suficient caracter. Puțini sunt, însă, cei care știu să facă asta și, din păcate, zilele trecute am văzut, în toată splendoarea lor indivizi care, nu doar că nu știu când să se oprească, dar fac și un zgomot asurzitor, etalându-și, fără rezerve, frustrările în spațiul public”, și-a continuat Fifor replica îndreptată împotriva lui Teodorovici.

Totodată, fostul secretar general al PSD a continuat atacurile la adresa lui Teodorovici, scriind următoarele: „Iată de ce nu pot să accept mârlania unora, grobianismul și lipsa de bun simț. Nu cu astfel de oameni poți porni un proiect nou, de care are atâta nevoie acest partid. Românii s-au săturat de violență verbală, de ură și de superficialitate”.

Mihai Fifor a povestit o situație complet penibilă pentru Eugen Teodorovici, în care câțiva colegi l-au întrebat de prenumele lor, iar fostul ministru al Finanțelor nu a știut să le răspundă.

„Ca o concluzie, am să povestesc o întâmplare, care definește perfect personajul care stă la baza postării mele. În urmă cu câțiva ani, la o masă cu vreo 8 colegi senatori, la Tulcea, într-o context asemănător, personajul este întrebat frontal: “Dacă tot vorbești de prietenie și de colegialitate, după 3 ani împreună, spune-ne pe numele mic la fiecare dintre noi, cei din jurul mesei…”. Răspunsul a fost doar tăcere. Și asta spune tot. În rest, viața merge mai departe și, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a conchis Fifor.

Replica acestuia vine după ce Eugen Teodorovici a declarat, în stilul care l-a consacrat, că l-a căutat pe Mihai Fifor prin partid pentru a-i da „o lecție de morală”, însă spre „norocul său”, nu l-a găsit. Fostul ministru al Finanțelor s-a arătat indignat de niște afirmații făcute de colegul său la o televiziune.

Proces contra PSD

Eugen Teodorovici a ieșit șifonat după ședința CEx de marți seara, funcția pe care a deținut-o de președinte al PSD fiind desființată. Fostul ministru al Finanțelor nu a acceptat să își dea demisia și s-a declarat nemulțumit de decizia CEx și este pregătit să acționeze Partidul Social Democrat în instanță.

„În cadrul CEX, mai mulți vicepreședinți și-au dat demisia și astfel s-a dizolvat Biroul Permanent, ceea ce înseamnă că s-a desființat și funcția de președinte executiv, ocupată de Tedorovici”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, care a mai menționat că fiecare are felul lui de a accepta înfrangerea, „mai demn sau mai nedemn, mai penibil sau mai puțin penibil”.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă