10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăPrima reacție a lui Firea la căderea lui Dăncilă

Prima reacție a lui Firea la căderea lui Dăncilă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis vineri dimineața un mesaj mobilizator, după căderea Guvernului PSD.

Gabriela Firea a postat un mesaj inspirațional, pornind de la un citat din John F. Kennedy “Dacă găsești un drum fără obstacole, probabil că nu duce nicăieri”.

Edilul șef al Capitalei spune că urmează o perioadă grea și că ar trebui “să nu ne speriem de ce va fi”:

“Să avem înțelepciunea și puterea de a salva ce este benefic și trebuie salvat…și să nu ne speriem de o perioadă grea. Numai prin renunțări și jertfe a evoluat omenirea. Așa și cu oamenii, la nivel individual și ca echipă.. Doamne-ajută!”, a scris Gabriela Firea vineri dimineața pe Facebook.

 
După demiterea Guvernului prin moțiunea de cenzură adoptată de Parlament, în PSD începe lupta pentru putere.

Înlăturarea Vioricăi Dăncilă de la Palatul Victoria poate avea consecințe majore în interiorul partidului. Deja taberele din PSD se pregătesc pentru confruntare în prima ședință CEx de după moțiune, anunțată vineri, de la ora 18:30.

Între timp, preşedintele Klaus Iohannis se va consulta, vineri, cu partidele şi formaţiunile parlamentare pe tema unui nou guvern, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de Parlament.

Cele mai citite

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...

Armata israeliană neagă acuzațiile că ar fi îngropat cadavre ale unor palestinieni în gropi comune

Armata israeliană a negat marţi acuzaţiile palestiniene "neîntemeiate" potrivit cărora ar fi îngropat cadavre ale unor palestinieni în gropi comune în incinta unui spital...
Ultima oră
Pe aceeași temă