16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăTheodor Paleologu, propunerea PMP la prezidenţiale

Theodor Paleologu, propunerea PMP la prezidenţiale

De asemenea, acesta l-a propus pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului şi al campaniei electorale a PMP pe Mihai Neamţu.

“După cercetări şi analize, am ajuns la concluzia că trebuie să vă fac astăzi două propuneri: pe Theodor Paleologu pentru candidatura la funcţia de preşedinte al României şi pe Mihai Neamţu pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului şi al campaniei electorale”, a spus Traian Băsescu, potrivit Agerpres. 

Europarlamentarul a afirmat că preşedintele PMP, Eugen Tomac, se va ocupa de conducerea campaniei prezidenţiale.

“Conducerea campaniei şi-o va asuma preşedintele partidului. Având în vedere că nu candidează, este primul responsabil de funcţionarea partidului în campanie şi de mobilizarea partidului”, a spus Băsescu.

Potrivit acestuia, Theodor Paleologu este “unul dintre puţinii absolvenţi ai Universităţii de la Sorbona, secţia Filozofie, dar oricum absolvent de mare universitate internaţională, care ar vrea să devină preşedinte al României”.

“Prin această revenire a o parte dintre intelectuali către partid văd construcţia viitoare. Ar trebui să ne angajăm la a fi un partid de 10% în 2020 şi un partid care să crească spre 25-30% în 2024. Dar această construcţie trebuie consecvent urmărită şi susţinută. Dacă noi am mers în campania de europarlamentare pe construcţia europeană, acest element nu va lipsi din campania prezidenţială. Va trebui să fie un program care să evite înjurăturile specifice politicii româneşti, va trebui să fie un program care să dea o viziune despre România viitoare”, a subliniat Băsescu.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă