10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăBăsescu despre Kovesi, Coldea, Maior, Ponta și socrul fostului premier

Băsescu despre Kovesi, Coldea, Maior, Ponta și socrul fostului premier

“Erau aici Victor Ponta, Gabriel Oprea, tata socru Ilie Sârbu, Florian Coldea, omul de panoplie. Degeaba au scris de sufragerie sute de pagini. Maior avea o relaţie foarte bună cu Mircea Geoană, se îneţelegeau ei foarte bine dacă era. Vă garantez că nu am vorbit cu Kovesi în noaptea alegerilor. Nu ştiu cu ce preşedinte a vorbit. Poate a vorbit cu Geoană atunci când şi-a anunţat victoria”, a declarat Băsescu la postul Romania TV.

Fostul preşedinte a continuat în aceeași manieră. Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa celor care ar fi fost în sufrageria lui Gabriel Oprea în 2009, dar şi despre întâlnirea pe care Kovesi ar fi avut-o cu Pescariu.

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a anunțat că un alt mega dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) va fi clasat. Senatorul PMP lansează un atac grav la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi spune că dosarul EADS va fi prescris.

”Dacă este adevarat că Dinu Pescariu s-a dus în acest anturaj – Maior, Coldea, Sârbu, Oprea- și că acolo i s-a spus te duci la doamna Kovesi si rezolvam problema, atunci avem dovada de ce Pescariu și Florică nu au fost atinși nici cu o floare. Nepermis acest mod de lucru de la o doamna care spune că niciodată cu a avut de-a face cu oameni politici”, a continuat fostul președinte.

Senatorul crede că dosarul Microsoft nu este finalizat. 

“Eu cred că dosarul Microsoft nu este prescris. Duceam ancheta până la capăt. Lăsam o instanţă să se pronunţe. Ai dat tu graţiere, aşa cum o să facă şi cu EADS”, a spus traian Băsescu în direct la România TV.

 “Eu nu vreau să fiu ucigaşul doamnei Kovesi. Trec prin lucruri cu sânge rece. Nu mă înfierbânt. Dacă e adevărat că s-a dus în acest anturaj Pescariu şi i-a spus să se ducă la Kovesi, avem explicaţia. Procesul a mers până s-a închis. E nepermis un asemenea mod de lucru al unei doamne care spune că nu a avut treabă cu oameni politici”, a afirmat Băsescu.

Mircea Geoană, unii dintre marii săi rivali, a fost ironizat din nou de către fostul președinte al României. “Lor să le fie teamă. Cum să îl trimiţi pe Geoană să se îmbăieze la Vântu cu o seară înainte. Ei au greşit că ştiau că o să îl spulber pe Geoană în dezbatere”, a încheiat Băsescu.

 
 
 

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă