15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăUSR a pus muzică simfonică în comisia condusă de Iordache, pentru a...

USR a pus muzică simfonică în comisia condusă de Iordache, pentru a sabota ședința

Nemulțumit de faptul că nu a fost lăsat să vorbească, deputatul USR Stelian Ion a adus o boxă pe care a conectat-o la laptop și difuzează muzică simfonică. Discuțiile continuă în comisie, pe tema secției speciale de investigare a magistraților, deși parlamentarii se înțeleg mai greu din cauza muzicii.

“Domnule preşedinte, această comisie este o mascaradă. V-am rugat la început să suspendaţi sedinţa şi reluam dupa plen şi asta era. Dumneavoastră vă comportaţi ca şi cum nu am exista. Mascarada trebuie să fie însoţită de note muzicale. În seara asta o să ascultam Bach”, a spus deputatul USR Stelian Ion înainte de a pune ”Requiem” de Mozzart.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a solicitat chemarea unui medic psihiatru, iar după câte minute i-a cerut președintelui Iordache să le solicite parlamentarilor USR să pună muzică de Vivaldi. „O să fie un recviem, pentru că ați îngropat justiția, ați pus beton peste”, a fost răspunsul lui Stelian Ion.

Parlamentarii PSD și UDMR îl acuză pe Stelian Ion că își bate joc de parlament. „Ați depășit o limită a decenței”, a afirmat Robert Cazanciuc, solicitându-i colegului de la USR să dea volumul mai încet.

În replică, Stelian Ion i-a acuzat pe parlamentarii puterii că au transformat parlamentul într-o bătaie de joc.

Dezbaterile continuă pe legea 304/2004 privind organizarea judiciară.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă