Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă: "Dărâmarea Guvernului presupune, de fapt, şi numirea procurorilor"

Viorica Dăncilă: "Dărâmarea Guvernului presupune, de fapt, şi numirea procurorilor"

"Dărâmarea Guvernului presupune, de fapt, şi numirea procurorilor, pentru că... ăsta este rolul", a afirmat premierul Viorica Dăncilă, întrebată dacă există şi alte "mize" ale rămânerii la guvernare a PSD legate de dosare penale şi numirea procurorilor.

Andreea Andrei 0 comentarii

"Categoric că mizele guvernării sunt legate şi de aceste lucruri", a spus Dăncilă. 

"Interpretarea a fost aşa cum şi-a dorit-o fiecare. Eu am spus, am vorbit despre Secţia specială, pentru că, după cum ştiţi, în spaţiul public au apărut anumite afirmaţii sau unele dintre ele au fost legate de Ministerul Justiţiei. Le-am spus că noi nu vom lua nicio hotărâre, nu vom da nicio ordonanţă de urgenţă în domeniul Justiţiei nici pentru desfiinţarea Secţiei speciale, nici pentru alt motiv", a declarat Dăncilă, întrebată despre afirmaţiile sale din şedinţa PSD, în urma cărora o parte dintre membrii CSM au solicitat sesizarea CCR, potrivit Agerpres. 

 

 

Comentarii

loading...