15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAlina Gorghiu: Posibilitatea ca Dacian Cioloş să fie premier încă se joacă

Alina Gorghiu: Posibilitatea ca Dacian Cioloş să fie premier încă se joacă

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminică seara, după închiderea urnelor şi anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că aşteaptă rezultatele finale şi că Dacian Cioloş încă ar putea fi premier.

"Ne vedem in cateva ore, sper, cu rezultate mai aproape de rezultatul final", adaugand ca cifrele cunoscute in acest moment sunt date din exit-poll-uri si asteapta rezultatele finale. Liderul PNL spune ca "posibilitatea ca Dacian Ciolos sa fie premier inca se joaca", in conditiile in care multe lucruri depind de "rezultatul partidelor mici, daca vor intra sau nu in Parlament".

Liderul PNL a adaugat ca "Mandatul celor care vor intra in Parlament nu este deloc unul usor. Un drum pe care PNL incearca sa il faca in continuare cu altfel de paradigma de a face politica."

”Le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot, care au ieşit să voteze dreapta. E un lucru pe care îl apreciez şi pe care îl respect”, a spus Gorghiu.

Ea a adăugat că datele exit-poll-urilor sunt parţiale şi că aşteaptă rezultatele finale.

”Le mulţumesc tuturor celor care sunt angrenaţi în procesul electoral, e important să rămână angrenaţi până la final, orice meci se joacă până la capăt, posibilitatea ca Dacian Cioloş să fie prim-ministru încă se joacă”, a susţinut Gorghiu.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă