13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDaniela Cîmpean, prim-vicepreședinte PNL Sibiu: Ni se pare îndreptățit ca Raluca Turcan...

Daniela Cîmpean, prim-vicepreședinte PNL Sibiu: Ni se pare îndreptățit ca Raluca Turcan să preia conducerea partidului

Membrii PNL din Sibiu susţin că Raluca Turcan ar trebui să preia conducerea interimară a Partidului Național Liberal, având în vedere rezultatele obținute la alegerile din 11 decembrie, a declarat pentru Agerpres, prim-vicepreședintele PNL Sibiu, Daniela Cîmpean.

“În calitate de prim-vicepreședinte PNL Sibiu și președinte de Consiliu Județean, consider că organizația Sibiu este îndreptățită să dea președintele PNL. Avem cel mai bun scor din țară. Președintele organizației, Raluca Turcan, a dovedit că știe să gestioneze o funcție de conducere, să dea rezultate. PNL are nevoie mai mult decât oricând să crească, să aibă bine gestionată activitatea. Raluca Turcan este omul care a dovedit, a confirmat că poate”, a spus Daniela Cîmpean.

Raluca Turcan nu a putut fi contactată pentru a confirma dacă ar putea prelua conducerea interimară a PNL.

”Scorul PNL la nivel național este dezastruos”, iar cel de la Sibiu, ”este un rezultat frumos”. Dragii mei, de astăzi intrăm într-o nouă etapă. Ca deputat de Sibiu și președinte de organizație, am obținut un rezultat frumos în Sibiu. Muncit! Scorul PNL-ului la nivel național este dezastruos și asta îmi va face o misiune foarte dificilă în Parlament”, a scris Raluca Turcan.

Raluca Turcan a câștigat un nou mandat de deputat. În urma alegerilor parlamentare, PNL Sibiu a reușit să obțină trei deputați și un senator, a confirmat, pentru Agerpres, Daniea Cîmpean.

“Pentru pozițiile care s-au vacantat și pentru interimat va fi o regulă pe care o să o respectăm: meritocrația în partid și cei care au obținut rezultate vor fi, în opinia mea, propuneri corecte pentru funcțiile interimare pe care și eu și Ilie Bolojan le-am eliberat. Mâine veți vedea care sunt aceste propuneri pe care le vom face BPN și sper ca ele să fie bine primite”, a spus Gorghiu, la sediul PNL.

Întrebată dacă Raluca Turcan este propunerea de președinte interimar al PNL, ea a precizat că marți vor fi prezentate propunerile în Biroul Politic Național.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă