15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialDragnea: Dacă PSD câştigă alegerile, vor trebui să plătească toţi: Iohannis, Cioloş...

Dragnea: Dacă PSD câştigă alegerile, vor trebui să plătească toţi: Iohannis, Cioloş şi miniştrii. Toate anchetele trebuie finalizate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la România TV, că dacă social-democraţii vor câştiga alegerile va fi dus la îndeplinire sloganul USL, "Dreptate până la capăt", iar cei pe care îi consideră responsabili de greşelile ultimului an vor trebui să "plătească", în instanţă, precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, dar şi miniştrii săi.

"Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (…) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba", a spus Liviu Dragnea, făcând referire la declaraţiile lui Klaus Iohannis, privind politicienii care atacă justiţia pentru că simt că "dreptatea se apropie" de ei.

Întrebat dacă se referă şi la preşedinte când spune că trebuie să "plătească toţi", Dragnea a confirmat, enumerând şi alte persoane.

"Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente", a spus liderul PSD.

El i-a nominalizat şi pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza căruia "România a pierdut miliarde în acest an", dar şi pe ministrul Agriculturii, "care şi-a permis să întârzie subvenţiile la agricultură 8 luni de zile".

"Toţi ăştia – şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta – vor trebui să plătească şi vor plăti", a conchis Liviu Dragnea.

 

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă